Звездата ни Григор Димитров победи с 3:0 сета Марин Чилич

...
Звездата ни Григор Димитров победи с 3:0 сета Марин Чилич
Коментари Харесай

Григор: Победата е голям бонус за мен

Звездата ни Григор Димитров победи с 3:0 сета Марин Чилич в първия си дуел на Australian Open и продължава напред в конкуренцията. Ето и какво сподели Гришо незабавно след мача: 

" Може би един от най-трудните ми жребии в шампионат от Голям шлем. Да играеш против Чилич не е по никакъв начин елементарно. Доволен съм, че още от началото открих играта си и влязох в темп. Да спечелиш по сходен метод е огромен бонус. Струва ми се, че той бе под напрежение. Периодът е сложен за него. Аз постанових на сигурността и мисля, че мога да извлека много позитиви от тази победа ", съобщи Гришо.

​ " Подготовката за шампионата бе напълно друга. Всичко, което правехме, бе друго, би трябвало да се адаптираш и да импровизираш. Последните няколко седмици бяха сложни, само че въпреки всичко в този момент е значимо кой по какъв начин ще стартира и по какъв начин ще влезе в темп. Бях фокусиран върху играта си и върху страхотната поддръжка, която получавам тук. От много време не съм играл пред аудитория, ще се опитам да се насладя на всеки един миг. "

Още по тематиката: Браво!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР