Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо бе сред първите, които поздравиха

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо бе сред първите, които поздравиха
Коментари Харесай

Роналдо и Макгрегър поздравиха Хабиб

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо бе измежду първите, които поздравиха Хабиб Нурмагомедов за 29-ата му поредна победа и отбрана на купата в UFC 254 в Абу Даби. Снощи дагестанецът надделя с армбар още във втория рунд Джъстин Гейджи. След мача Хабиб разгласи, че завършва професионалната си кариера, а успеха посвещава на татко си Абдулманап, който умря по-рано през годината от ковид.

"Поздравления, брат. Баща ти се гордее с теб ", написа Роналдо в Instagram.

Още по тематиката:

След борбата се оказа, че Нурмагомедов е бил приет в болница със строшен крайник и два пръста три седмици преди борбата. Той обаче е отказал да анулира борбата с Гейджи.

"Добро показване, Хабиб. Още един път бих желал да изкажа моето почитание и съболезнования за загубата на татко ви. На вас и вашето семейство ", написа друга легенда от осмоъгълника Колин Макгрегър.

Шампионът на UFC в полутежка категория руснакът Петр Ян назова успеха на Нурмагомедов непредвидена.

"Не мислех, че борбата ще завърши толкоз бързо. Когато Хабиб стартира да натиска, Гейджи стартира да се уморява. Да, Хабиб пропусна няколко удара, само че нямаше нищо сериозно, задачата беше да натисне и да не го оставя да диша, тъй че Гейджи да бъде закачен функционално. Хабиб завоюва с класа: работа в изправено състояние, разнородни офанзиви на земята - всичко е ясно “, сподели Ян.

фото АП
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР