Звездата на ЦСКА-София Фернандо Каранга ще получи сериозен персонален бонус,

...
Звездата на ЦСКА-София Фернандо Каранга ще получи сериозен персонален бонус,
Коментари Харесай

И премия надъхва Каранга да ниже гол след гол

Звездата на ЦСКА-София Фернандо Каранга ще получи сериозен личен бонус, в случай че успее да завоюва голмайсторската купа на Първа лига. Така бразилецът има и финансова причина да вкарва във всеки мач, като се изключи че, несъмнено, води своя тим към бленуваната купа.

За въпросната награда управлението на “червените” и Каранга са се разбрали през лятото и от този момент бразилецът е в действителност неукротим. През този сеозн той има 10 попадения в 10 мача и крачи решително към голмайсторския приз в родния хайлайф. Далеч зад него са Ивайло Димитров от Славия и Георги Андонов от Берое, които са с по 5 попадения. По-сериозните съперници на Каранга - Клаудиу Кешерю от Лудогорец и Жуниор Мапуку от Левски също ще би трябвало да се потрудят, с цел да настигнат тарана на ЦСКА-София. Румънецът и конгоанецът са с по 4 попадения.

Когато Каранга пристигна на “Армията” при започване на годината, надали някой е очаквал от него да се трансформира в този голов звяр. Факт е, че стартът му с аления екип не беше добър. Но пък бразилецът получи време за акомодация и в този момент се отплаща с отлични игри и гол след гол.

“Меридиан Мач”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР