Звездата на „Пайнер“ Преслава окончателно скъса с миналото си и

...
Звездата на „Пайнер“ Преслава окончателно скъса с миналото си и
Коментари Харесай

Петя от Добрич стана Преслава и по паспорт

Звездата на „ Пайнер “ Преслава дефинитивно скъса с предишното си и с времената, когато беше нормално момиче от Добрич. Подобно на съвсем всичките си колежки, фолк певицата се показва на музикалната сцена с псевдоним, а рожденото й име е Петя, написа HotArena.

За необятната публика към този момент 15 години изпълнителката е известна като Преслава. С времето добричлийката решила, че артистичното й име й харесва доста повече, тъй като я отличава от всички останали, и решила да направи съществена смяна. Преслава към този момент публично си е сменила името и е заличила рожденото си.

За задачата е подала молба до Софийския областен съд. Съдията предстоящо одобрил желанието на фолк звездата, след което почнало ходенето по тъгите – с решението от съда тя обиколила всички вероятни институции, с цел да нанесе смяната във всичките си документи – персонални карти, паспорти, контракти с „ Пайнер “ и с банки, нотариални актове “.

Въпреки че й лишило месеци време да поправя на всички места името си и да оправи всички контракти и документи, Преслава и за секунда не съжалявала за решението си. Откакто станала звезда, тя почнала все по-малко да харесва името, което родителите й са й дали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР