Звездата на футболния ЦСКА-София Фернандо Каранга бележи гол след гол

...
Звездата на футболния ЦСКА-София Фернандо Каранга бележи гол след гол
Коментари Харесай

Фернандо Каранга мачка бразилка с яка дупара, забърсал я на стадиона

Звездата на футболния ЦСКА-София Фернандо Каранга бележи гол след гол в „ А ” група през новия сезон и към този момент е огромният любим на агитката. 26-годишният нападател може да се похвали, че отвън терена се бори с яка бразилска дупара. Неговата брачна половинка Карла Франсиеле в действителност впечатлява със солидната си задна част, както прилича на сочните латиноамериканки.

За темпераментните бразилци се знае, че обичат дами с по-сочни форми. А не стърчащи скумрии като международно известната им сънародничка – манекенката Жизел Бюндхен. Не е инцидентно, че в страната на кафето най-зрелищният конкурс е „ Мис Бум-Бум ” – известната конкуренцията за дупе №1 на Бразилия. Да не приказваме за фиестата от напращели задници на годишния карнавал в Рио де Жанейро.

Въобще огромният тезгях си е най-таченият женски блян в Бразилия. Затова и голмайсторът на ЦСКА - София Каранга не прави изключение и също е неприкрит познавач на апетитната дамска плът. Преди няколко години футболистът забърсва половинката си Карла напряко на стадиона. Пищната бразилска красавица се явявала муза на футболния тим в родния й град Варжиня и развявала на всеки мач дупето си, почтено за състезанието „ Мис Бум-Бум ”. Отделно Карла се снима в изкусителни фотосесии, с които нееднократно е надъхвала обичания си тим за победа, написа " Уикенд ".

Дали някой преди Каранга е прекопавал задния й двор, това не се знае. Всички играчи на локалния „ Боа Ешпорте ” се топорчат при сочния тип на талисмана на тима, само че единствено на един му се отваря парашутът. Това е кокалестият дългуч, който съумява да омайност футболната муза на Варжиня. Не след дълго следва брак и първороден наследник за фамилията – Луиш Фернандо.

От предходната зима тримата са в София, откакто футболистът бе трансфериран от корейския „ Джеджу Юнайтед ” в ЦСКА-София. В момента Карла води хлапето на всеки мач на алените, наред с останалите футболни гаджета и манекенки на стадиона. Говори се, че даже половите шпаги на „ Армията ” Николай Бодуров и Станислав Манолев завидели на Каранга за любовното му завладяване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР