Звездата Дженифър Анистън, която познаваме от Приятели, носи ужасно минало

...
Звездата Дженифър Анистън, която познаваме от Приятели, носи ужасно минало
Коментари Харесай

Жестока травма! Дженифър Анистън призна защо не може да има ...

Звездата Дженифър Анистън, която познаваме от „ Приятели ”, носи извънредно минало в себе си. Актрисата с гръцки корени остана бездетна, само че повода за това не е, че не може да зачене, както се тиражира от години.

Истината е друга и тя се корени в кошмарното детство, което е изживяла Джен. Тя е дете на разведени родители, само че по-лошото е, че майка й й е насадила комплекс за непълноценност.

Нанси Доу, която през днешния ден към този момент е покойница, само че също е актриса и по-възрастните киномани я познават добре, непрекъснато повтаряла на щерка си, че е грозна и нищо няма да излезе от нея.



„ Майка ми години наред ми повтаряше, че с този голям нос няма кой да ме изиска нито за жена, нито за актриса. Тя ми насаждаше възприятието, че съм грозна, по тази причина, когато станах известна и започнаха да пишат, че съм красива, аз не го одобрявах, в никакъв случай съм нямала самочувствие за външния си тип. ”, споделя Джен в изявление пред Сандра Бълок.

Комплексите, които Нанси насажда у щерка си, надалеч не са единствено за визията. Тя я кара да ненавижда връзката сред родител и дете и това е една от аргументите Анистън в никакъв случай да не пожелае да стане майка.

Актрисата, позната като Рейчъл Грийн, е безапелационна, че няма сили да стане майка, тъй като самата тя към момента не е преодоляла контузиите от детството си. Травми, които й костват и доста пари, защото с години посещава психолози и пластични хирурзи.



Комплексите на Джен, свързани с майчинството, й костваха най-голямата обич в живота й, тази на Брад Пит. Той я напусна преди 17 години, с цел да има деца от Анджелина Джоли.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР