Звънят ми разгневени родители, които са чули, че отдавна се

...
Звънят ми разгневени родители, които са чули, че отдавна се
Коментари Харесай

Нинова: Звънят ми гневни родители заради книга с цинизми. Хора с много пари и влияние стоят зад това

Звънят ми ядосани родители, които са чули, че от дълго време се боря за наличието на учебници и пособия на децата ни. Това е положителната вест: има хора, които реагират на пошлото. Лошата е, че процесът на обезличаване и обезродяване на децата ни продължава. Казвам развой, тъй като в годините, в които се боря, се убедих, че е по този начин.
Това разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка със сигнали на родители, че книга със полово наличие и насърчаването на използването на алкохол била показана на възпитаници в 4 и 5 клас.
„ Много мощни хора, с доста пари и въздействие стоят зад това. Първо се пробват да те спрат. Когато не съумеят, те удрят грубо. Знам го от опит. Над 100 млн. лева заплаща страната, т.е. всички ние от джоба си на Неправителствени организации, с цел да пишат учебници, в които наличието е комплицирано и неясно, българската история е сменена, българските класици са заличени, езикът е безсрамен, няма полезности, няма морал. Висши служители от Министерството на образованието ги утвърждават.(защо ли?) И в никакъв случай никой не носи отговорност. Не инцидентно този развой е насочен към децата “, сподели Нинова.
Тя цитира поговорката: „ Ако искаш да подчиниш един народ, се заеми с образованието на децата му “.
Лидерът на Българска социалистическа партия предлага решение: един учебник по един предмет, в един клас, предава Bulgaria ON AIR.
„ Съдържанието да бъде отговорност на страната, а не на всевъзможни НПО-та. За мен децата са идея. Може да ви е писнало от политика, може да не обичате политиците. Но сигурно обичате децата си. Прогледнете “, прикани Нинова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР