зрителите на топ кулинарното състезание ще видят как професионалните готвачи

...
зрителите на топ кулинарното състезание ще видят как професионалните готвачи
Коментари Харесай

Ще се огънат ли под тежестта на черните пагони готвачите в Hell’s Kitchen?

зрителите на топ кулинарното съревнование ще видят по какъв начин професионалните готвачи ще пазят прясно получените си черни пагони в осъществяване на първите вечерни поръчки. Дали ще съумеят да отговорят на условията на началник Виктор Ангелов или ще се огънат под тежестта на новите си униформи? Недялка, Галя, Реджеп, Атанас, Цецо и Георги са изправени пред предизвикването да потвърдят на началник Виктор Ангелов , че решението му да им даде най-високите оценки в Кухнята на Ада, не е било на вятъра.

В борбата за черните пагони те готвиха отвън опциите си, тъй като всеки искаше да потвърди, че заслужа купата „ началник “. Така се родиха брилятнтни кулинарни шедьоври – с въображение, неповторими концепции, които голям брой готварски техники и умения претвориха в съвършени чинии. В титаничната битка обаче един от топ готвачите не оцеля – Гергана не съумя да се пребори за мястото си в Hell’s Kitchen България и се размина със своята черна куртка. Така тя напусна Кухнята на Ада и остави шестима кандидати за огромната премия от 100 хиляди лв., чиито същински конфликт за лидерското място , в най-горещото кулинарно съревнование в българския ефир, едвам в този момент стартира.
 началник Виктор Ангелов NOVA
Какво ли предизвикателство е приготвил началник Виктор Ангелов за своите черни кулинарни командоси, с цел да изпита тяхната отдаденост на специалността, смелост и хъс в борбата за оцеляване в Hell’s Kitchen България? Тази вечер мечтаният тим в Кухнята на Ада ще готви като за последно. Топ готвачите ще би трябвало да потвърждават на началник Ангелов, че в действителност са най-хубавите. Ще съумеят ли да готвят „ дружно като един “ и по едно и също време с това - всеки против всеки да покаже, че има качествата на победител . Ще има топ готвачи, които още веднъж ще се оправят във всяка обстановка и гласуваното доверие с лекост ще ги трансформира в мотор на триумфа.

Друг ще се скрие от отговорност и ще се надява безкомпромисния началник Ангелов да не забележи, а трети – ще се върне на ученическата пейка в опити да се оправи с съвършения омлет до момента в който съотборниците му ще се борят с вечерните поръчки. На край – ще има ли осъден? Отговорът единствено в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР