Vivacom спечели две награди на престижния конкурс Forbes HR &

...
Vivacom спечели две награди на престижния конкурс Forbes HR &
Коментари Харесай

Vivacom е победител в категорията „Ангажиране на служители“ в престижния конкурс Forbes HR & Employer Branding Awards

Vivacom завоюва две награди на влиятелния конкурс Forbes HR & Employer Branding Awards, който отличава фирмите, които слагат хората в центъра на своето развиване и се открояват с най-хубавите практики в ръководството на човешките запаси и построяването на работодателска марка. Водещият телеком е победител в категорията „ Ангажиране на чиновниците “ и финалист в категорията „ Привличане на гении “. С тези награди компанията затвърждава позицията си на водач в телекомуникационния бранш в България, който освен внедрява нововъведения, само че и слага като приоритет хората и тяхното развиване.

„ Радвам се, че сме отличени с тези две влиятелни награди, тъй като те са отражение на нашето поверие, че хората са най-ценни за организацията. Нашата тактика за привличане на гении ни оказва помощ да привличаме хора, които имат същите полезности, възприети от компанията, и предпочитание да способстват за цялостния бизнес триумф. Оценяваме доверието и ангажираността на чиновниците и сме уверени, че даването на кариерно израстване е основно за тяхната мотивация. Затова организираме разнообразни стратегии за поддръжка на професионалния напредък на нашите екипи, “ съобщи Малина Чавдарова, шеф „ Човешки запаси “ във Vivacom.
 NOVA
Vivacom е победител в категорията „ Ангажиране чиновници “, тъй като не стопира да влага в начинания за повишение на удовлетвореността на своите чиновници, като програмата 3E (Enhancing Employee Experience). Радостина Младенова, управител привличане на гении и бизнес сътрудници, показа главните цели на програмата и от името на HR екипа взе заслужените оценки на церемонията по награждаване.

Програмата 3E започва през 2023 година и цели да построява интензивности, с които се грижи за позитивното преживяване на чиновниците от самото начало, в което са част от работните процеси на компанията. Всички начинания са със засилен фокус върху ангажираността чиновниците – използване на нови онбординг практики, усилване на взаимоотношенията с топ мениджмънта, даване на нови придобивки и интерактивни образования за професионално и личностното развиване на чиновниците.

Освен това програмата включва начинания за разнообразие и ESG, експертни стратегии за самопризнание, задържане и развиване, 6 наставнически стратегии, както и вътрешна стратегия за образования на нови мениджъри, която бе отличена със сребро в влиятелните награди за най-хубав шеф на България Career Show Awards 2024. Наградите са самопризнание за триумфа на дълготрайната тактика на Vivacom за развиване на работодателската марка. В категорията „ Привличане на гении “ Vivacom се отличава с сполучливи и новаторски практики за привличане на хора и консолидираното им в бизнес процесите. Компанията употребява многообразие от канали и платформи, включва чиновниците в процеса на привличане посредством стратегии за рекомендации, обезпечава партньорства със междинни и висши образователни заведения, основава и развива разнородни начинания за развиване на млади гении и доста други.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР