Зрителите на NOVA ще изпратят старата 2021 година с празнични

...
Зрителите на NOVA ще изпратят старата 2021 година с празнични
Коментари Харесай

Впечатляващи шоу програми в новогодишната нощ по NOVA

Зрителите на NOVA ще изпратят остарялата 2021 година с празнични страсти и развлечение за цялото семейство. През деня те ще могат да се насладят на обичани кино ленти, измежду които „ Яж, моли се и бит “ (9:30 ч), в която героинята на Джулия Робъртс подхваща незабравимо духовно странствуване и приключенията на елементарната тийнейджърка с кралско родословие Мия Термополис в „ Дневниците на принцесата “ от 16:00 ч. В новия епизод на „ Семейни войни “ от 18:00 ч. водещият Цветомир Иванов ще изпита знанията на две занимателни фамилии от гр. Перник, които ще дадат всичко от себе си, с цел да победят.

В 20:00 ч. стартира новогодишният концерт на „ Маскираният артист “. В него всички 14 участници от третия сезон на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир ще изпълнят обичани песни, само че този път без маските, зад които криеха своята идентичност. Те ще бъдат в компанията на водещите на шоуто Герасим Георгиев – Геро и Краси Радков, които са подготвили ударна доза развлечение и доста изненади.

Зрителите на NOVA ще имат опцията да се насладят на изключителната „ Новогодишна Рачковица “, изпълнена с доста музика, смях, дарове и танци от 22:00 ч. в специфичното издание на „ Забраненото шоу на Рачков “. Водещият ще посрещне на сцената на шоуто музикалните митове Васил Найденов и Богдана Карадочева, поп звездите Белослава и Графа, както и попфолк артистите Софи Маринова с рапъра Устата, Преслава, Ивана и Стояна. Хуморът ще бъде обезпечен с актьорите Мариус Куркински и Антон Радичев. Шоуто ще бъде намерено с охолно огнено шоу от интернационалните актьори от „ Палячи “, а Рафи, бендът, танцьорите от Funky Monkeys и всички посетители ще посрещнат новата година с тостове, танци и усмивки.

Тайният концерт от рождения ден на радио и телевизия „ THE VOICE TV – 15 години “ ще превземе ефира на NOVA в 1:00 ч. На специфичната сцена на първия концерт, сниман напълно във виртуална действителност, ще излязат някои от най-обичаните и известни български актьори със зашеметяваща визия и наличие. Най-големите си шлагери ще изпълнят 22-ма реализатори, измежду които Графа, Мария Илиева, Михаела Филева, Михаела Маринова, Криско, DARA, Papi Hans, TITA, Дивна, Дара Екимова и други

Новогодишната стратегия на NOVA ще продължи с впечатляващия концерт „ Една нощ с Адел “ в 2:40 ч. Талантливата певица ще извърши едни от най-големите си шлагери и част от новите си песни от последния албум „ 30 “ в обсерваторията „ Грифит “ в Лос Анджелис след 6-годишна пауза от музикалната сцена.

Насладете се на новогодишната стратегия на NOVA!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР