зрителите на най-горещото кулинарно състезание в българския ефир ще станат

...
зрителите на най-горещото кулинарно състезание в българския ефир ще станат
Коментари Харесай

Суров женски гняв и неочакван обрат в червената кухня

зрителите на най-горещото кулинарно съревнование в българския ефир ще станат очевидци на непредвиден поврат в алената кухня, който ще изненада освен началник Виктор Ангелов, само че и дамите в Hell’s Kitchen България. След като предходната седмица Соня и Михаела получиха втори късмет от началник Ангелов, те съумяха дружно да „ сготвят “ Румяна и тя напусна дефинитивно надпреварата. Кулинарният блогър Соня завоюва синия тим на своя страна и приключи сполучливо вечерната резервация, само че дали женският тим ще преглътне елементарно тази победа?

В първия епизод на Hell’s Kitchen България тази седмица ще забележим по какъв начин един готвач ще си навлече недопечен женски яд и нови интриги ще се разгорят като пожар в алената половина на кухнята. „ Красавиците “ още веднъж ще играят против „ опитните “, само че този път разпределението на силите ще е много по-различно и една от тях ще се изправи намерено против всички. Сините на собствен ред ще влязат в окото на бурята и ще си навлекат заслужения яд на началник Ангелов. Ще съумеят ли готвачите да нахранят гостите на Hell’s Kitchen или още веднъж вечерната резервация ще е цялостен неуспех, следва да разберем довечера по NOVA. Едно е несъмнено – същински любовни трепети ще завладеят Кухнята на Ада.
 Кухнята на Ада NOVA
Дневното предизвикателство на началник Виктор Ангелов ще показва на топ готвачите, че хубавите неща стават постепенно. Надпреварата ще бъде оспорвана и ще покаже кой е по-добър в приготвянето на самото „ съвършенство “, както и кой ще се скатае от оборната игра или ще би трябвало да признае, че самочувствието му в кухнята е без покритие. Победителите справедливо ще се изкачат на върха, а победените ще упражняват съществени техники в кухнята.

Зрителите ще станат очевидци на инфарктни обстановки в кухнята, непоколебимо безмълвие, само че и намерено неодобрение. Червената кухня ще се бори яростно за утвърждението на началник Ангелов, а синята ще стяга редиците. Ще съумеят ли топ готвачите да оправдаят доверието на началник Ангелов и ще има ли още експерти, които ще се разделят с Кухнята на Ада – не пропускайте да разберете в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР