Зрителите на EastEnders могат да очакват емоционални“ и трудни“ сцени

...
Зрителите на EastEnders могат да очакват емоционални“ и трудни“ сцени
Коментари Харесай

Звездата от BBC EastEnders дразни „наистина емоционалния“ резултат от „трудния“ обрат на Джордж Найт

Зрителите на EastEnders могат да чакат „ прочувствени “ и „ сложни “ подиуми за Knights в сапунената лента на BBC, до момента в който истината се разплита.

Говорейки извънредно за The Mirror, една звезда от шоуто разкри какво следва за фамилията след някои големи обрати. Светът на Джордж Найт се прекатурва, когато истината за детството му и дейностите на татко му Еди става ясно в голяма седмица от епизоди.

Спойлерите разкриха, че Джордж ще разбере, че татко му го употребява и манипулира, на фона на дело за ликвидиране в съда. Сцени, излъчени в понеделник и вторник тази седмица, демонстрираха, че Джордж схваща за ужасяващо ликвидиране от преди десетилетия, в което татко му в този момент е упрекнат.

След като в началото вярваше, че татко му го обича в края на краищата, имал подозрения през целия си живот, той скоро се обърка, когато осъзна същинския претекст на Еди да се опита да го притегли. Расистките мнения и грубото държание на Еди към Джордж и децата му през годините разстроиха фамилията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР