Зрители на Ергенът“ са сериозно притеснени от наглото поведение на

...
Зрители на Ергенът“ са сериозно притеснени от наглото поведение на
Коментари Харесай

Зрители се гаврят с Ергенът, прекръстиха го

Зрители на " Ергенът “ са съществено обезпокоени от наглото държание на кандидатките за ръката на Виктор Стоянов. Те провеждат групи в отбрана на напетия хубавец. Други искрено се подиграват: " От екипа на " Ергенът “ оповестяват, че след излъчването на първия епизод предаването ще се споделя " Завалията “. 

" След като видя участничките, ергенът се върна при майка си ", написаха във фейсбук, преди да узнаят, че точно майка му е повода фитнес инструкторът да започва тв кариера. 

Още първоначално хубавецът проплака, че изпитва голям товар от контакта с 22-те претендентки за сърцето му, които за негово облекчение понижават с по една след всяко предаване. 

Изненадвали го с жестове, думи и изявления.  " Ергенът “ често се питал коя от дамите е откровена и коя може да му погоди номер, от който да му се завърти свят. Лишен от всякаква самодейност заради напористото ухажване на някои от момите, на него не му остава нищо друго, с изключение на да бъде общителен и да се демонстрира като учтив джентълмен. 

В един миг започнахме да се питаме в действителност ли този човек е лишен от възприятие за самозапазване, или е инструктиран от продуцентите да пропъжда по-скромните и да се заиграва с най-нахалните. Все пак Виктор успя да се отърве от дизайнерката от Дупница Габриела, която искрено разгласи с влизането си в шоуто, че е меркантилна, а след това " блесна “ с цялостна липса на обща просвета, като съобщи, че АЕЦ e авио електроцентрала. 

Но за какво вместо да прогони ревливата плеймейтка Благовеста Бонбонова, която си смъкна бикините и му ги пъхна в ръцете, я предложения на сантиментален полет с делтапланер? Може би не устоя пред женските сълзи - мощно оръжие даже против най-мускулести мъжаги, написа " Минаха години “. 

" Гледам епизодите преднамерено по-късно и доста се тормозя. Нетърпелив съм да разбера дали съм съумял да разгадая дамите и да си направя вярна преценка, или съм доста подведен “, разказва Виктор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР