Зорница София - превъплъщаваща се често в режисьор, актьор, продуцент

...
Зорница София - превъплъщаваща се често в режисьор, актьор, продуцент
Коментари Харесай

Зорница София: Откраднат живот заразява хората с добро

Зорница София - превъплъщаваща се постоянно в режисьор, артист, продуцент и сценарист, гостува на Симо и Боги в рубриката "Петък отива на БГ кино " по БГ Радио. През 2017 година тя пресъздава една легенда от българското минало в историческата сага "Воевода ", а в хитовия български медицински сериал "Откраднат живот " влиза в ролята на режисьор.

Идеята за присъединяване ми в "Откраднат живот " пристигна незабавно откакто завърших със фотосите на моя филм "Воевода ". Исках да си умря, само че Евтим Милошев ми се обади с предложение, на което очакваше позитивен отговор. Аз се съгласих незабавно, тъй като сме работили постоянно дружно - била съм режисьор в "Дървото на живота ", а той копродуцент на "Воевода ", отговори Зорница София на въпроса по какъв начин е почнал флиртът ѝ със сериала.

"В началото на фотосите се занимавах с избора на главните артисти - Мария Каварджикова, Димо Алексиев, Алек Алексиев, Дария Симеонова. След това трябваше да снимаме пилотния епизод цяла нощ през ноември при доста рискови условия " - споделя режисьорът.

"Струва ми се, че "Откраднат живот е първият сериал, който е обществен. За пръв път българинът, с изключение на с главната тема, е зает с същински проблеми и горещи тематики от деня, както и дългогодишно наслоявани и наболели такива. Хората значително се заразиха от положителното, което виждат в "Откраднат живот " - споделя още тя.

Какво още разкри Зорница София на Симо и Боги за работата си по "Откраднат живот ", може да чуете в цялото изявление в рубриката "Петък отива на БГ кино " по БГ Радио.

Гледайте задачите епизоди на „ Откраднат живот “ в NOVA PLAY

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР