Зони за ваксинирани и неваксинирани клиенти да има в заведенията,

...
Зони за ваксинирани и неваксинирани клиенти да има в заведенията,
Коментари Харесай

Ето я офертата на годината за заведенията

Зони за имунизирани и неимунизирани клиенти да има в заведенията, оферират от Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията в писмо до министъра на опазването на здравето Стойчо Кацаров.

Те показват несъгласието си със заповедта му за работа на заведения за хранене и кафенера, която дефинира по какъв начин могат да работят на 100% претовареност. Освен това, те плашат с митинги, ако предложенията им за корекции не бъдат признати.

СЗБ и БАЗ оферират за работа с потенциал 100% чиновниците да могат да попълнят заявления, че са осведомени с всички опасности от възможното заразяване с COVID-19, само че не считат да подхващат ограничения към имунизиране.

Друга иея е личният състав да може да удостоверява, че е минал болестта, че е имунизиран, да има негативен PCR в последните 72 часа, негативен бърз тест в последните 72 часа или тест, удостоверяващ съществуването на антитела с отминалост 6 месеца.

След приключване на 6 месечния период на отминалост на удостоверението пък отминалостта му да бъде увеличена за нови 180 дни посредством тест за антитела от акредитирана лаборатория.

От СЗБ и БАЗ упорстват и за подробна статистика за новите инфектирани - народност, ваксинирани/неваксинирани, възрастова група, специалност, към този момент преболедували, а също и брой умряли, от които ваксинирани/неваксинирани и към коя възрастова група принадлежат, оповестява Монитор..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР