Зодиакалният знак определя мястото, на което са били Слънцето и

...
Зодиакалният знак определя мястото, на което са били Слънцето и
Коментари Харесай

Камъни за зодия Рак

Зодиакалният знак дефинира мястото, на което са били Слънцето и Луната по време на раждането на човек. Паралелно с определянето на зодията, се обособяват и избрани специфики, които важат за съответния знак.

Зодия Рак са хора, които се отличават със своята дълбока сензитивност и емоционалност. Те са персона, които са изключително привързани към дома. Семейството и приятелите.

Те са прочувствено интелигентни човеци, които имат добре развита ценностна система и са способни на всичко, с цел да защитят своите обичани хора.

Заедно с определенията, които зодията Рак носи, представителите се отличават и със свои цветове, късметлийски цифри и зодиакални камъни.

Ето какви са зодиакалните знаци съгласно етапите, в които Раците са родени:

Първата фаза на Рака

Това е етапа сред 22 юни и 1 юли. В този интервал са родени Раците, които се характеризират като изключително нестимулирани хора. Те са постоянно дребнави и пасивни, като рядко демонстрират упоритост или целенасоченост.

 Изумруд Снимка: blankdigital.com

Тези Раци обаче са чувствителни, буйни и отдадени хора. Техният зодиакален камък е аметистът. Скъпоценният камък символизира естетика, откровеност, честност. Той съпровожда Раците по пътя на разсъдъка и им спомагат да откриват търсения житейски баланс.

Втората фаза на Рака

Вторият интервал на Рака стартира от 2 юли и продължава до 11 юли. Те са хора с спорен темперамент, които изпитват непрекъснато напрежение, поради своята сензитивност. Тези Раци постоянно минават през етапи на ентусиазъм и интензивност до етапи на безспорна бездейност.

При тях зодиакалният камък още веднъж се предлага да бъде камъкът на хармонията – аметистът. Той носи благополучие и баланс. Други подобаващи камъни за Рак са опалът, който предхожда гениите и умения, както и изумруда, който е целесъобразно да се носи в сребърно украшение.

Третата фаза на Рака

 Аметист

Тя продължава от 12 юли до 22 юли. Представителите от тази фаза на зодия Рак са мечтатели, които не обичат да бъдат тревожени или подложени на критика. Те имат необикновен сексапил в своя взор, с което притеглят хората към себе си.

Те мъчно встъпват в другарски връзки. Още присъщи неща за тях са, че те печелят елементарно пари, само че също толкоз елементарно ги изхарчват. Тези Раци държат изключително доста на своя външен тип. Техните подобаващи камъни за зодията са планинският кристал и котешкото око. Тези камъни укрепват интуицията и придават здравомислие.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР