Знаците потвърждават, че влакът се кара от ДПС, режисьор е

...
Знаците потвърждават, че влакът се кара от ДПС, режисьор е
Коментари Харесай

Румен Гечев след думите на Пеевски: Знаците потвърждават – режисьор е ГЕРБ, влакът се кара от ДПС

„ Знаците удостоверяват, че влакът се кара от Движение за права и свободи, режисьор е ГЕРБ и реализатори са артистите от партията на „ Промяната ” и Демократична България. Нали всички виждаме по какъв начин от първия ред господин Пеевски ги върти на дребния си пръст, по какъв начин през половин час дава изявленията и върти цялата страна и откакто другите юнаци от „ несглобката ” и от небългарската група са съгласни да извършват такива решения – това си е техен проблем, който визира и цялата страна ”. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS. Думите му са във връзка изявлението на водача на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, който дефинира след отсроченото гласоподаване на вота на съмнение: „ Това е вечерта на знаците ”.
„ Трудно е да се планува, най-вероятно са си стиснали ръцете. Най-вероятно ще си поделят порциите и ще се спогодят. Самите те (управляващите) не желаят нови избори, неслучайно се назовават „ сглобка ”, „ некоалиция ” – не е ясно какво са.Какво не са, към този момент разбрахме. ”. Българска социалистическа партия е в съпротива, изпълняваме задължението си пред гласоподавателите. Винаги, когато можем да се обосновем, предлагаме други възможности.
Относно прекратяването на дерогацията, той съобщи, че това му намирисва по какъв начин група хора в Народното събрание от „ несглобката ” или „ некоалицията ” желаят да си присвоят рафинерията в Бургас. „ Сега претоварвали кораби – какво прави българската страна – има Гранична полиция, войски на НАТО в Черно море, а те претрупват кораби. Залогът е активи за милиарди. Който ръководи рафинерията, той има много стопански благоприятни условия за влияние ”, сподели Гечев. Той изясни, че „ Лукойл ” има бензиностанции в Съединени американски щати – в Ню Йорк, в Ню Джърси и в Пенсилвания. Продава без никакви проблеми там, както има и бензиностанции в цяла Европа.
За погрома при митинга в четвъртък, до момента в който на Националния стадион се водеше мача България-Унгария, той сподели че вътрешният министър Калин Стоянов би трябвало да подаде оставка.
Относно политиката на партията му в София, той сподели, че желаят да се върнат общинските компании за обслужване на дейностите в града.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР