Знам, че в този момент друга алтернатива на управлението на

...
Знам, че в този момент друга алтернатива на управлението на
Коментари Харесай

Кирил Петков за вота на недоверие: Алтернатива на управлението на акад. Денков няма

Знам, че в този миг друга опция на ръководството на акад. Денков, а той се оправя доста добре, няма.

Това разяснява съпредседателят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната - Демократична България “ Кирил Петков по отношение на поръчката на „ Възраждане “ да внесат с поддръжката на „ ИТН “ избор на съмнение към кабинета поради политиката в бранш енергетика.

Всички схващат, че „ Възраждане “ се пробват да политизират тези действителни митинги и се пробват да ги употребяват за изборите за локална власт, сподели още Петков, откакто Народното събрание гласоподава решението за одобрение на постигнатото през вчерашния ден съглашение сред държавното управление, депутати, синдикати и протестиращите миньори и енергетици.

Спазваме си обещанията, през вчерашния ден поехме ангажимент към енергетиците и обществените сътрудници това решение да бъде реалност през днешния ден и то е реалност, съобщи Кирил Петков, представен от Българска телеграфна агенция. Той увери, че хората на митинга могат да имат доверие, че обещанията, които са били дадени, ще бъдат изпълнени, както от държавното управление, по този начин и от партиите, които са подсигурили това съглашение.

Петков уточни, че енергийната сигурност на страната ще бъде обезпечена от две неща – работи се в идващите 12 месеца Помпено-акумулираща водноелектрическа централа „ Чаира “ да влезе назад в послание и преди 2035 година да включат блок 7 на Атомната електроцентрала „ Козлодуй “ като заместващи мощности преди отпадането на въглищните централи.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР