Знам, че отношенията с недостойни хора неведнъж са разбивали сърцето

...
Знам, че отношенията с недостойни хора неведнъж са разбивали сърцето
Коментари Харесай

Знам, че е трудно да повярвате, но някой ден ще срещнете достойния за вас

 легнала-жена-държи-роза

Знам, че връзките с недостойни хора нееднократно са разбивали сърцето ви на части, след което е трябвало дълго да събирате осколките. Знам, че е трябвало да преминете през неща, които биха пречупили всеки мощен човек. Знам по какъв начин сте страдали.

И разбирам какъв брой е трябвало да пожертвате, с цел да покажете на тези хора какъв брой мощно ги обичате… И че в последна сметка всичко се е оказало на вятъра.

Без значение какъв брой мощно сте страдали с него, той постоянно ви е възприемал като даденост. Всеки път, когато сте се осмелявали да му подарите сърцето си, този мъж го  е разбивал на дребни късчета и ви е оставял сама.

Всеки път, когато сте решавали да покажете на индивида, който сте обичали, своята слаба и уязвима страна, той е изтръгвал парче от вашата душа, оставяйки на негово място кървяща рана. 

И всичко това, тъй като по някаква причина всички хора, които сте срещнали на житейския си път, са желали от вас повече, в сравнение с сте можели да им дадете. Винаги сте им предложили всичко от себе си – без излишък и без резерви… И въпреки всичко всичко това се е оказвало незадоволително, с цел да засити алчността им. Оказвало се е незадоволително, с цел да нахрани гладните им и небогати души.

И защото са ви приемали като даденост, обиждали си ви, опитвали са се да господстват над вас, отнасяли са се доста по-лошо, в сравнение с сте заслужавали. Използвали са ви за самоутвърждаване, с цел да забавляват своето лично и завистливо его. Внимателно са изучавали всичките ви слаби места и са ви манипулирали, до момента в който не станете тяхна жертва.

Не обвинявайте себе си за това, че желаете да се предадете. Твърде дълго сте носили болката в глъбините на душата, с цел да съхраните вярата в по-доброто бъдеще. 

Но желая да ви кажа нещо. В живота ми имаше интервал, когато се оказах на ваше място. Сърцето ме болеше. Душата ми плачеше с горчиви сълзи.

Светлината, която постоянно сияеше вътре в мен, угасна. Но надълбоко в душата си постоянно знаех, че това не е краят – това просто не може да бъде краят.

Защото постоянно най-малко малко съм вярвала, че ме чака блестящо бъдеще. Позволих на този слаб отблясък вяра да ме измъкне от дълбините на отчаянието и той ме измъкна, вярвате или не.

Но по-добре повярвайте, тъй като ето ме жива, здрава и чувстваща се чудесно – и взех решение да споделя с вас тази история.

Разбирам, че тъкмо в този момент не ви е доста елементарно да повярвате, но…

Ще пристигна ден, когато ще срещнете този, който ще ви прави оценка по достолепие – повече от всеки различен. Този, който ще постави всички старания, с цел да останете в живота му – и в никакъв случай няма да не помни деня, в който сте се срещнали. Този, който няма да се свени да демонстрира своите усеща и накърнимост.

Ще пристигна ден, когато ще срещнете мъж, който ще ви обича по този начин, че да не може да се изрази с думи. Мъж, който ще ви покаже, че приказките същестуват, че са изцяло действителни и идват в живота ви, когато минимум очаквате. С него ще почувствате какво е да ви обичат същински, буйно и до лудост.

Това ще бъде мъжът, който ще ви направи най-щастливия човек в света. Мъж, който ще направи света ви същински парадайс и ще ви донесе страсти, за които преди не сте и подозирали.

Мъж, който незабавно ще забележи искрата в дълбините на душата ви и ще я трансформира в вилнеещ пламък. 

В живота ви безусловно ще се появи този, който ще ви почита и поддържа на всеки стадий от вашия път към задачата. Никога няма да се питате задоволително положителни ли сте за него, тъй като ден след ден ще ви демонстрира защо знамение счита вашето битие. Подкрепата му ще бъде мощна и самоотвержена.

Той сигурно ще ву ибеди, че за вас няма лимити – с изключение на тези, които сте си сложили сами. 

Да, той може да не се появи през днешния ден или на следващия ден, само че безусловно ще се случи – единствено би трябвало да го дочакате. За страдание, не зная какъв брой къс или дълъг ще бъде пътят му към вас. Но знам друго – някъде там, в този голям сят, има „ половинка “ за всеки от нас. Някъде там се намира човек, чийто живот е мразчен и сив, тъй като вас ви няма в него.

Чудеса се случват…

Просто бъдете търпеливи отворете сърцето си за любовта…

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР