Знаково лице скъса отношенията си с Продължаваме промяната.Александър Дунчев напусна

...
Знаково лице скъса отношенията си с Продължаваме промяната.Александър Дунчев напусна
Коментари Харесай

Скандал! Знаково лице напусна Кирил и Асен

Знаково лице скъса връзките си с " Продължаваме промяната ".

Александър Дунчев напусна през днешния ден партията на Кирил Петков и Асен Василев. Той разгласи решението си във Facebook четири дни след старта на предизборната акция.
-->
По думите му съществена причина за напускането на партията е това, че зелените дела не са " нито силата, нито измежду целите на Промяната ".

" Пожелах през днешния ден триумф на сътрудниците от Промяната на изборите, като публично се отдръпнах от партията. Причината е елементарна.

До скоро имах подозрение, само че към този момент съм 100% уверен, че зелените дела не са нито силата, нито измежду целите на Промяната.

В което няма нищо неприятно - просто загубихме една година да се надлъгваме.

И с цел да се убедите сами бих желал да Ви споделя къс преглед на всички невероятни старания, триумфи и драми, които от 15 година споделяме със стотици лесовъди, доброволци, природозащитници и публицисти в отбрана на Зелената идея за опазването на българските гори.

Една идея, която не съумях да кача на кораба на Промяната, само че идея, която се надявам с Вашата помощ и с общи старания да продължим да гоним до цялостен триумф. ", написа Дунчев. Той провокира величествен скандал в Политическа партия, по тази причина че не е лидер на листата на София област. Дунчев бе комплициран втори след представител на Демократична България. Горският обаче по този начин и не одобри това и се отхвърли от битка за Народното събрание. Днес напусна и Политическа партия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР