Знаковият експерт във финансите Левон Хампарцумян направи интересна прогноза за

...
Знаковият експерт във финансите Левон Хампарцумян направи интересна прогноза за
Коментари Харесай

Присъдата! Къде прати кабинета Хампарцумян

Знаковият специалист във финансите Левон Хампарцумян направи забавна прогноза за бъдещето на новия кабинет.

„ Василев е най-напористата кандидатура явно, тъй като доста желае да е финансов министър. Млад човек с нужното обучение. В предходната си инкарнация като финансов министър имаше неща, които не бяха съвършени, само че човек се учи. “
-->
Това сподели в студиото на Евронюз България банкерът Левон Хампарцумян. Той даде за образец част от структурата на обществените стратегии в кабинета „ Петков “.

„ Не може да имаме непрекъснато някаква полупазарна стопанска система с безконечни дотации и отстъпки тук и там. Трябва да имаме устойчива среда “, разяснява банкерът.

Ние би трябвало да приказваме за по-ефективна стопанска система и вложения на обществените пари с ускорение на оборота на парите в системата. Те текат доста постепенно. Всички неща, които забавят оборота на парите, ни вършат по-бедни.

Според Хампарцумян задачите на проектокабинета „ Денков – Габриел “ за участие в Шенген и еврозоната са изпълними, в случай че съумеят да задържат публичната поддръжка.

По думите на банкера желанието на стопански дейните хора е да имаме една реформирана и по-добре подредена страна. Той добави, че благосъстоянието се основава от предприемчивите хора.

Може да има публично неодобрение, само че какво от това? То може да бъде драматизирано, режисирано. Да се състои от добросъвестно заблудени хора или стимулирани с някой лев.

„ Даже страна, която не е член на Европейски Съюз, като Сърбия, е по-успешна в привличането на вложения “, разяснява банкерът.

По думите му има пари в страната.

„ Има предприемчиви хора, които работят. Надявам се и държавно управление от хора с по-свежи хрумвания и хъс да се потвърждават. Да се надяваме, че това ще докара до позитивни резултати “, сподели още Хампарцумян.

Според него кабинетът „ Денков – Габриел “ може и да изкара доста повече, в сравнение с допускаме през днешния ден.

„ Важно е тази част от обществото, която е стопански дейна и политически осъзната, да си каже думата, тъй като другояче дава опция с мълчанието и политическата уместност на кресливи фашизоиди да получават публично внимание, което някой поясняват като поддръжка “, счита Хампарцумян.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР