Знаков кмет на ГЕРБ бе арестуван. Полицията задържа тази сутрин

...
Знаков кмет на ГЕРБ бе арестуван. Полицията задържа тази сутрин
Коментари Харесай

Извънредно! Арестуваха знаков кмет на ГЕРБ

Знаков кмет на ГЕРБ бе задържан. Полицията задържа тази заран Георги Мараджиев, кмет на Стамболийски и регионален координатор на ГЕРБ в Пловдив.

Мотивите за ареста към момента не са ясни.
-->
Тази заран към 9 часа маскирани служители на реда с качулки и въоръжени са нахлули в дома на Мараджиев и в дома на сина му. Правили са обиски на колите им и във фабриката им.

" Крайно възмутени сме от протичащото се ", разясниха още от офиса на ГЕРБ.  

Мараджиев не дава отговор на позвъняванията на БЛИЦ по телефона. От офиса на ГЕРБ Пловдив - Област разясниха пред репортера ни, че за трети път се прави принуда против регионалния координатор.

Георги Мараджиев е бил отведен в постройката на полицейското ръководство в Стамболийски за снемане на пояснения, оповестиха от пресцентъра на полицията в Пловдив.

" За ареста не можем да потвърдим, само че фактически текат полицейски дейности на територията на община Стамболийски - в кметството и във фабриката му ", споделиха още от пресцентъра, представени от Фокус.  

Полицейската акция е на Икономическа полиция в Пловдив във връзка със злоупотреби със средства и други.

БЛИЦ напомня, че през март той бе разпитван в полицията по сигнал за пазаруване на гласове.

Тогава Мараджиев съобщи, че разпитът е бил за събитията от 10 ноември 2021 година в Ново село, когато той и локални поданици направиха жива верига пред търговски обект, в който Икономическа полиция организираше акция по време на предизборната акция.

По думите на Мараджиев, го викат за трети път по дадения проблем. Според него задачата на цялото мероприятие е той да бъде сплашен и да се всее боязън в другите кметове на ГЕРБ и членовете на пар
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР