Знакът Овен принадлежи на жените, родени между 21 март и

...
Знакът Овен принадлежи на жените, родени между 21 март и
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за жена Овен

Знакът Овен принадлежи на дамите, родени сред 21 март и 20 април. С други думи, царуването на този знак стартира със събуждането на пролетта. Нищо чудно, че са непрекъснато в придвижване и в деяние. Тяхната планета е Марс и това ги прави упорити, самодейни и даже нападателни в някои обстановки. Стихията им е огънят, а обичаният им цвят е аленият. Самият огън символизира жив и огнен характер. Всичко това демонстрира, че тази жена е непрекъснато дейна и не се отхвърля елементарно.

Жената Овен е самостоятелна, мощна и цялостна със самочувствие. Като такава тя постоянно е образец за другите към себе си и не рядко ги въодушевява и предизвиква да продължат напред. Тя е амбициозна и в никакъв случай не скучае. Тя постоянно има проекти и хрумвания и не се стопира единствено на въображението, а самоуверено се ангажира с реализацията им. Тя желае да завоюва и се радва да бъде забелязана от другите като победител. Тя постоянно желае да наподобява ужасно в очите на другите хора. Тази жена е герой за правдивост и истина. Жената Овен ще направи всичко, с цел да спечелва справедливостта. Тя постоянно се бори за истината и не разрешава да се реализира нищо посредством неистини и операции. Тя постоянно преследва справедливостта до дъно непременно. Не разрешава на неприятните хора да съумеят в своите планове.

В любовта тя желае да поеме самодейността и да съблазни отсрещната страна и постоянно обича кавгите. Мъжете постоянно са магнит за нея, тъй като я виждат като завладяваща и интензивна, а спечелването й е огромно предизвикателство. Когато е влюбена, тя е доста щастлива и всички неща в живота й стават рискови. Тя не желае да се усеща обладана във връзката, само че инцидентните прояви на ревнивост и владеене я ласкаят, тъй като това е знак за нея, че сътрудникът й е наясно какъв брой коства.

Романтиката е доста значима за нея, както и вниманието на нейния сътрудник. Тя е една от дребното дами, които съумяват да разделят любовта и физическото привличане.

Приятелствата с дамата Овен постоянно са интензивни и тя основава другари за цялостен живот. Тя е склонна да има необятен кръг от другари, тъй като непрекъснато трансформира ползите си и темпото й не може да бъде следвано от всички. Всяка компания, в която има жена Овен, има обезпечено неспокойствие и развлечение.

Жена, родена под знака на Овен, в никакъв случай не би градила триумфа си върху непозната болежка. Тя знае, че щастието й не е в нечие злощастие.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР