Знак на Бойко Борисов и ГЕРБ даде ДПС с визитата

...
Знак на Бойко Борисов и ГЕРБ даде ДПС с визитата
Коментари Харесай

ДПС даде знак на Борисов от Бяла Слатина

Знак на Бойко Борисов и ГЕРБ даде Движение за права и свободи с визитата си през днешния ден в Бяла Слатина.

Да не мислите, че е каприз на Мустафа Карадайъ да се кандидатира за президент? Не това е знак  – дотук беше, съобщи Искра Михайлова, претендент за вицепрезидент, повдигнат от Движението. И отсече: „ Бойко Борисов да се кандидатира за президент инцидентно? Не. Страх го е. Не може, не смее и е страхливец. Някой различен от партиите да изправи водача си на изборите за президент? Няма такова нещо. Единствен Мустафа Карадайъ, само Движение за права и свободи. ”.

„ Бойко, твоята паяжина стартира да се раздира към този момент ”, съобщи Михайлова. „ Няма по какъв начин да оплетат отначало нишката. Оттук нататък всичко зависи от нас, българите. Бойко Борисов не може да бъде повече министър председател, Европа не го приема. Какво е мнението за него в Европа? Потупване по рамото и „ Браво, Бойко ”. Ама защо „ Браво ” никой не зае. Затова даваме знак - стига, баста, край, точка. ”, разгласи претендентът на Движение за права и свободи за вицепрезидент. И съобщи: „ България би трябвало да бъде подредена още веднъж – от най-високото място до община Бяла Слатина. ”.

Спряхме белия рейс пред общината – не инцидентно, тъй като си я желаеме. Това е знак, нищо инцидентно няма. А си я желаеме, тъй като 80 %от публичните поръчки минават през кмета, а той също е в онази паяжина, сподели Михайлова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР