Знаете ли къде можете да опитате от уюта на латино

...
Знаете ли къде можете да опитате от уюта на латино
Коментари Харесай

Люлеещ се стол и вкусно латино меню за обяд в София

Знаете ли къде можете да опитате от уюта на латино хасиендите, вкусната кухня на аржентинците и удобството на старинните изящни мебели? Всичко това е събрано на едно място в центъра на София, на ул. Христо Белчев 12 – в хасиендата CANTEEN.

Новото заведение отвори вратите си за пръв път в петък и невероятната храна, както и изсуния интериор, го изтреляха с летящ старт.

Гостите на новата хасиенда бяха пленени от истинския мексикански начос, достоверното гуакамоле и още куп и куп вкусотии.

Освен това ситуацията предразполагаше дълъг и прелестен престой като за задачата в ресторанта са подредени една дузина старинни мебели. Силно усещане измежду тях вършат клатещи се столове, които са на най-малко 200 години. Изящно реставрирани, те съсзават чувството на всеки посетител, че ще намира в автенчина хасиенда преди повече от 200 години. Изключение прави единствено приятната латино музика. Всяка вечер тя е онлайн и е тематично подбрана. Дори денем по време на обяда звучат най-хубавите латино части. За пушачите целия този уют е пренесен и в зимната градина. А през днешния ден по време на един от дните с „ циганско лято “, тя бе изключително цялостна.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР