Знаете ли, че можете да видите каква душа имате, като

...
Знаете ли, че можете да видите каква душа имате, като
Коментари Харесай

Дланите ви разкриват дали сте стара душа. Ето как да разберете:

Знаете ли, че можете да видите каква душа имате, като погледнете ръката си? Младa, зрялa или старa? Аналогията е като с физическото тяло. Днес ще разгледаме по какъв начин да определим това по ръката и ще обърнем особено внимание на това какво е да имаш остаряла душа.

Душата може да бъде остаряла, зряла и млада. С раждането си физическото тяло придобива душа (или душата придобива тяло) – душите, които са се прераждали неведнъж (прераждането е наново въплъщение) се назовават ​​стари души.

Душата има опит. Колкото повече превъплъщения живее душата, толкоз по-мъдра, по-опитна става тя, толкоз повече познания има, само че, за жалост, ние не помним предишните си прераждания, въпреки вътре в нас това познание да желае да излезе.

Младите души не са опитни, имат потребност от наставник, преподавател. Зрелите към този момент имат прочут багаж, само че го употребяват повече за себе си, в сравнение с за другите.

Старите души би трябвало да споделят познания с другите, да им оказват помощ, да работят като ментори и учители.

И по този начин, по какъв начин можете да идентифицирате остарялата душа, като погледнете ръката си?

 Дланите ви разкриват дали сте остаряла душа. Ето по какъв начин да разберете:

На фотографията се вижда длан със остаряла душа. Защо? Има доста дълбоки линии, а не плитки (в случай на плитки имаме прекомерно прочувствен човек). В случая освен основните линии са дълбоки, само че и второстепенните, фонови линии.

Защо ни е нужна тази информация?

С тази инфомация можете да намерите задачата в живота си: тъй като старите души би трябвало да споделят знанията си с другите, да оказват помощ на хората, могат да се занимават с логика на психиката, философия, личностно развиване, специфична помощ.

Информацията оказва помощ да се разбере и за какво човек не е като всички останали, какво не е наред с него?

Старите души постоянно задават този въпрос, само че при тях „ всичко е по този начин “, те са просто доста мъдри, отегчени са от доста хора, в детството постоянно могат да бъдат „ черните овце “, да имат компликации в общуването и намирането на подобаващ сътрудник.

Но в случай че човек одобри себе си, осъзнае от какво и от кого се нуждае, тогава с вярно търсене всичко ще бъде наред.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР