Знаете ли, че думите притежават изключителна мощ и имат абсолютната

...
Знаете ли, че думите притежават изключителна мощ и имат абсолютната
Коментари Харесай

Изричането на тези думи преди сън привлича злото в дома ви

Знаете ли, че думите имат изключителна мощност и имат безспорната власт да привлекат към нас събития, свързани с това, което изричаме. Особено мощно се усилва тяхната магическа мощ вечер пред сън. Затова е добре най-вече да внимаваме какви слова произнасяме точно в този интервал от денонощието.

От остарели времена хората са успявали да притеглят шанса в домовете си и да отблъскват злото от него благодарение на избрани думи и изречения. Може би тук най-голямо значение са имали молитвите и поверията, включващи откровени апели към боговете и Висшите сили.

Древните са вярвали още и в демоничната мощ, която някои думи носят в себе си. Затова най-вече те избягвали да произнасят съответни словосъчетания точно в часовете преди среднощ.



Болест

Не изричайте тази дума вечер, защото рискувате да се разболеете. Ако има нещо, което най-вече ни плаши през живота, то това са заболяванията.

Зли духове

Казани в тъмните часова на денонощието, тези думи могат да донеса неприятни промени в живота ни. 

По дяволите, демон, дявол

Всяка от думите, обозначаващи зли духове, би трябвало изрично да бъде забравена от вас преди сън. Изричайки я вечер, вие все едно приканвате злото във вашия дом. 



Метла, прахосмукачка

Тези на пръв хоглед безобидни думи, упоменати вечер, безусловно могат да ви довлекат проблеми на работното място на другия ден сутринта. Ако обаче несъзнателно сте сизрекли тези думи, може да туширате тяхното отрицателно влияние, като завържете алена шнур за метла или прахосмукачка.

Вреда

Изтрийте от съзнанието си потреблението на тази дума. Изричайки я, вие рискувате да си навлечете така наречен резултат на бумеранга – връщането на негатива към този, който го е провокирал. 

Война

Няма дума, която да всява по-голям смут и болежка от думата " война ". Тя носи грамаден заряд от разрушителна сила, която може да се стовари върху нас като гръм. Особено в случай че е произнесена през нощта.



Бедност, неуспех

Избягвайте да споменавате тази дума преди лягане. Споделена в тъмните часове на денонощието, тази дума отваря пътя на проблемите на работното място, Тя може да ви донесе безработица или кражба в дома ви.

Вещица, вълшебник, екзорсист

Тези думи имат особена мощ, в случай че ги произнасяте преди лягане. Не го правете, с цел да не се сблъскате с отрицателни страсти и прекарвания през целия идващ ден.

Страх, смут

Не предизвиквайте Вселената в негативен отговор и не споменавайте тези думи. Защитете себе си и околните си от неприятности благодарение на амулети за вашия дом. Например, доста е потребен Капанът за сънища. Той ще ви помогне да избегнете неприятните последствия от инцидентно изтървани нездравословни думи преди сън.



Злато

Тази дума може да разсъни гнева и експанзията у човек, който я е изрекъл вечерта. Тя съдържа внушително количество неприятна сила. Ако не желаете да се озлобите, избягвайте да говорите за злато вечер.

Оръжие

Енергията на тази дума също разсънва експанзията и нетолерантността. Ако нямате предпочитание да се карате с всички към вас, избягвайте да произнасяте думата освен вечер, само че я споменавайте и п рядко в диалог, в случай че не става въпрос за тематично разискване на оръжейни предмети.

Ключ

На пръв взор безобидна дума може безусловно да блокира вашия енергиен канал, който е виновен за  паричните потоци. Ако не желаете да бъдете откъснати от материалното богатство, не казвайте тази дума преди лягане. Избягвайте я и преди значими транзакции, огромни покупки или други финансови разноски.

Кръв

Самата кръв е източникът на живот, само че с нейна помощ доста организират всевъзможни ритуали, които могат да навредят на човек. Казана вечер, тя може да предизвика неразположение за вас на сутринта. Също по този начин ще бъдете в заплаха от пострадване, убождане, травма при рухване.

Смърт

Ако има дума, която да е събрала в себе си най-разрушителната и отрицателна сила, то това е " гибел ". Произнесена през нощта, тя може да ви донесе доста кошмари и неразположение на сутринта. Отрицателното прочувствено оцветяване на думата, може да донесе доста неприятности в живота.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР