Знаете ли, че броя на децата, които ще имате, зависи

...
Знаете ли, че броя на децата, които ще имате, зависи
Коментари Харесай

Разберете колко деца ще имате според зодията

Знаете ли, че броя на децата, които ще имате, зависи доста от зодията ви? Поне по този начин настояват астролозите.

Овен - многодетна мама

Астролозите считат, че дамите от зодия Овен могат да станат майки на минимум три или четири деца. Обикновено представителките на този знак имат мощна връзка с татко си и по този метод самите те постоянно са склонни да играят ролята на таткото в живота на децата си. Овните са уверени в себе си като родители. Отношенията им с децата могат да бъдат доста хубави и благи, само че когато са ядосани, не желаят да слушат никого.

Телец - майка на две деца


Телците могат да станат майки на две деца с дребна разлика във възрастта им. Те постоянно се стараят да поддържат фамилията си. Представителките на този знак в никакъв случай не подлагат на критика децата си и имат вяра, че осъзнават, че са позволили неточност. Без пресилване могат да се нарекат безупречни майки и съвършени домакини.

Близнаци - непредсказуема майка на близнаци

Налице е висока степен на възможност дамите Близнаци да си имат близнаци. Представителките на този знак са склонни да бъдат доста чувствителни и уязвими майки. Те са необикновено привързани към децата си и не се опасяват да им покажат, че майка им не е толкоз мощна, колкото наподобява.

Рак - майка на две деца

Звездите предсказват, че дамите Раци може да имат две деца с известна разлика във възрастта. Те са измежду най-грижовните майки, чувстващи безгранична обич към децата си. Представителките на този знак са в положение да повлияят на другите хора и да им оказват всякаква поддръжка.

Лъв - мама на 2 до 4 деца

Според астролозите Лъвиците могат да станат майки на две, три или четири деца. Те са доста добродушни майки. Гордеят се със своите деца и мечтаят те да съумеят във всички области на живота. Искат децата им да са почтени, съзнателни и умни.

Дева - проведена мама на едно дете

За разлика от другите зодиакални знаци, Девите са по-предпазливи във връзка с майчинството си, по тази причина е най-вероятно да имат единствено едно дете. Представителките на този знак мъчно показват своите усеща към децата си, само че са доста практични, интелигентни и в действителност разбиращи майки.



Везни - уравновесена мама на 2, 4 или 6 деца

Изглежда, че дамите Везни в действителност обичат равновесието, тъй като звездите предвиждат, че те могат да станат майки на 2, 4 или 6 деца. Везните са измежду най-хубавите майки, които постоянно са подготвени да дадат на децата си най-хубавото от всичко и в никакъв случай не разрешават на другите да им дават препоръки.

Скорпион - ексцентрична многодетна майка

Скорпионите са в положение да отгледат няколко деца и да обичат всяко от тях еднообразно мощно. Решителността и независимостта им постоянно се трансферират върху децата им. Представителките на този знак са изключително чувствителни и постоянно демонстрират своята угриженост и поддръжка.

Стрелец - предприемчива мама на едно дете

Жените от зодия Стрелец са необикновено предприемчиви и постоянно се движат напред, което може да им попречи да станат майки на повече от едно дете. Те са доста енергични и самостоятелни. Имат високи упования за децата си и желаят те да бъдат умни и амбициозни.

Козирог - супер-майка на тризнаци

Жените Козирог нормално нямат проблеми с възпитанието на децата и звездите предсказват, че могат елементарно да се оправят даже с тризнаци. Те са доста чувствителни и грижовни, само че в това време са взискателни към децата си.

Водолей - приспособяваща се майка на едно дете

Много е евентуално дамите от зодия Водолей да родят единствено едно дете. Представителките на този знак желаят децата им да бъдат общителни и отворени за нови познания. Понякога, заради ексцентричността им, могат да зародят разногласия с наследниците им.

Риби - добродушна майка на 5 и повече деца

Представителките на тази зодия доста елементарно отглеждат и възпитават децата си, заради което астролозите им предсказват огромно поколение. Рибите са склонни постоянно да предизвикват и насърчават децата си, поради което те може да пораснат капризни и недисциплинирани.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР