Знаеш ли кой съм аз!?“, заканвал се бащата на джигита

...
Знаеш ли кой съм аз!?“, заканвал се бащата на джигита
Коментари Харесай

Бащата на Иван Чонтов от Бургас плаши очевидци на екшъна: Знаеш ли кой съм аз!?

„ Знаеш ли кой съм аз!? “, заканвал се бащата на джигита с джип Иван Чонтов на неколцина младежи, станали директни очевидци на екшъна, разкриха от прокуратурата в Бургас, предава 24 часа.

Заради опитите да влияе на очевидците да трансформират показанията си или въобще да се откажат от тях, бащата на Иван Чонтов – Петко Чонтов бе арестуван с полицейско предписание за денонощие. От прокуратурата към момента не са решили дали да изискат удължение на ареста за 72 часа.

Такова обаче към този момент е направено за Чонтов-младши, против който има повдигнати две обвинявания. Едното е по чл.270 от Наказателен кодекс – който попречи на органите на реда да изпълнят отговорностите си по работа, а другото е за безчинство, посочи районният прокурор на Бургас Мария Маркова. Ако бъде приет за отговорен законът и за двете закононарушения планува до 3 година отнемане от независимост.

Все още не са ясни претекстовете за дивия екшън, сътворен от Иван Чонтов, който служители на реда преследваха от Бургас до Равадиново по-миналата нощ. Летейки с мощен джип, младежът помля пет коли и се блъсна в пътнически рейс, а най-после удари паркирана кола в село Равадиново и избяга. По данни на проверяващите слизайки от джипа той е държал нож. Открит е едвам на идната заран в региона на къмпинг „ Каваци “.

И по време на преследването и преди този момент младежът е бил с много несъответстващо държание. Това постанова да бъде тествано неговото психическо положение, сподели шефът на ОД Министерство на вътрешните работи ст. комисар Калоян Калоянов. Въпреки че Чонтов е отказал да даде кръвна проба за алкохол и опиати такава ще му бъде взета по правосъден ред. Пробите с дрегер след ареста му бяха негативни. Няма данни Чонтов да се е познавал с момичето, от което се е опитвал да вземе телефон минути преди гонката с полицията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР