Зловещият порой, излял се над българската столица – София, сложи

...
Зловещият порой, излял се над българската столица – София, сложи
Коментари Харесай

Зверски порой прекрати ЦСКА - Пирин на Българска армия

Зловещият проливен дъжд, излял се над българската столица – София, постави точка на разногласието сред тимовете на ЦСКА и Пирин Благоевград. Тежкият дъжд се изля на почивката, когато двата тима бяха в съблекалнята, само че съдиите отхвърлиха да възобновят срещата, откакто теренът на „ Българска армия” бе подгизнал доста и даже дренажната система, конфигурирана под тревата не съумя да поеме количеството вода.

Иначе, до почивката „ червените” водиха с два гола разлика на „ орлетата”, откакто в границите на 120 секунди паднаха и двата гола за домакините. Първо в 39-ата Енрике Рафаел откри след солова акция, а в 41-ата Али Соу удвои актива за тима на Стамен Белчев.



Още във втората минута вратарят на Пирин позволи досадна неточност. Той увисна при центриране отдясно на „ червените”, а Енрике засече от дребен ъгъл, само че не съумя да засече топката в границите на вратата на благоевградчани. В 11-ата минута бранителят Юрген Матей изведе с външен пас Али Соу, само че гамбиецът не съумя да преодолее вратаря на Пирин. Минута по-късно Антон Карачанаков стреля мощно от свободен удар, само че Густаво Бусато боксира настрана.

Малко по-късно Юга опитва удар от междинна отдалеченост, само че топката прелетя над напречната греда на Пирин. В 18-ата минута Енрике Рафаел центрира отдясно остро, а Стилиян Николов легна на шпагат и засече топката към вратата си, само че тя се отби в страничната греда на вратата. Пет по-късно Енрике бе изведен вдясно зад тила на защитата на Пирин, а офанзивният състезател на „ червените” бе побутнат в наказателното поле на „ орлетата”, само че дузпа не беше отсъдена.

В 39-ата минута Енрике Рафаел откри резултата за домакините. Голът бе напълно "негов ", откакто открадна топката в средата на терена след едва изнасяне на топката и напредна. Той имаше вдясно помощ от трима свои съотборници, само че реши да стреля с мощен удар в близкия ъгъл на Кисьо и топката се оплете в мрежата - 1:0.

link1 " >  Антон Узунов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР