Новият председател на управителния съвет на Хебър Владимир Гаджев говори

...
Новият председател на управителния съвет на Хебър Владимир Гаджев говори
Коментари Харесай

Владимир Гаджев коментира бъдещето на Любо Пенев

Новият ръководител на управителния съвет на Хебър Владимир Гаджев приказва в телевизионния ефир преди реванша с Лудогорец за Купата на България.

Логично Гаджев бе запитан за редицата футболисти с иизтичащи контракти и бъдещето на старши треньора Любо Пенев, който е спряган за завръщане в ЦСКА. Гаджев съобщи сбито, че желае Пенев да остане.
 ЦСКА: Не водим договаряния с Бербатов и Пенев
ЦСКА: Не водим договаряния с Бербатов и Пенев

" Червените " отхвърлиха появилите се напоследък информации

" Опитваме се да подобряваме обстановката в клуба, имаме потребност от сътрудници и поддръжка. Смея да настоявам, че сме в добра връзка с огромна част от тях. Имаме поддръжка, само че се надявам това да се усили и да стабилизираме клуба. Появяват се последните дни публикации, които не дават отговор на истината. Нещата, които се пишат за наши футболисти, не са правилни.

Надявам се, че няма да има заплаха от изпадане, имаме проекти. Естествено, би трябвало ни време, с цел да създадем това което желаеме. Ще се съобразим и с финансирането, с което разполагаме. Първо би трябвало да си свършим работата и да останем в групата, което е главната цел. Неприятно е, когато се изписват погрешни неща за нашия клуб. Мога самоуверено да кажа, че в огромна част те не са истина. Да, имаме момчета с изтичащи контракти, само че това не значи нищо ", съобщи Гаджев.

Той разяснява и проблема с оставането на Любо Пенев:

" Зависи от доста неща, нашето предпочитание е ясно на всички, че желаеме да продължим да работим с Любо Пенев. Ще би трябвало да се подпомогнем финансово, с цел да си позволим един добър тим на Хебър. Надявам се да успеем, желаеме Любослав Пенев да остане ", съобщи Гаджев.
 Хебър остава без тим след края на сезона
Хебър остава без тим след края на сезона

Ето защо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР