Зловещи подробности излязоха за убийството на швейцарския безнесмен, женен за

...
Зловещи подробности излязоха за убийството на швейцарския безнесмен, женен за
Коментари Харесай

Зловещи подробности за убийството на Удо Ланге

Зловещи детайлности излязоха за убийството на швейцарския безнесмен, женен за българка, Удо Ланге.

Главният обвинен - Борислав Панев, остава зад решетките, реши съдът. От разпита на Елизабет Ланге, която е брачна половинка на убития мъж, излиза наяве, че Панев е замислял убийството от месеци.

Пред съда Борислав Панев се показа като заместник-управител във компанията за произвеждане на самун на убития предприемач и отхвърли да има нещо с закононарушението. Съдът обаче одобри друго. На 11 август Панев издебнал Ланге в гаража му. Първо го зашеметил с електрошок. След това се качил на гърдите му, като му счупил няколко ребра и предизвикал кръвоизлив на белия му дроб. През това време притискал памук с хлороформ към носа и устата на предприемача. 

Първоначално се твърдеше, че Удо Ланге е умрял от естествена гибел. „ По натрупа няма външни следи от принуждение, това е подвело проверяващите. Затова при аутопсията се видя, че има проблем ”, сподели прокурорът Аделина Алексиева.Убийството било планувано от месеци, разказала дамата на Ланге пред проверяващите. „ Той ми сподели, че не е взел участие в това закононарушение. Поискал е записи от камери къде се е намирал целия ден ”, сподели адвокатката на обвинявания в убийството Детелина Попова.

Мотивът за закононарушението остава персонален, удостовери и съдът. Става дума за мощните усеща на Панев към Елизабет Ланге. Решението за ареста може да бъде обжалвано.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР