Зловещи подробности излязоха за автобуса, който прегази патрулка в Бургас

...
Зловещи подробности излязоха за автобуса, който прегази патрулка в Бургас
Коментари Харесай

Зловещи подробности! Чуждо дежурство отнело живота на Йордан Илиев

Зловещи детайлности излязоха за рейса, който прегази патрулка в Бургас и умъртви на място двама служители на реда. 48 незаконни е имало в автобуса. Те са били натъпкани в багажното му поделение.

Два пъти рейсът е отказал да спре на стоп сигнал на Гранична полиция. С мръсна газ се отправил към Бургас, където служителите на реда Йордан Илиев и Атанас Градев се пробвали да го спрат. На мястото на екшъна е имало и пукотевица, съобщи бТВ. Рейсът отказал да спре и безусловно премазал патрулната кола.



Загиналите служители на реда от най-смелите служители на реда на ОДМВР-Бургас. Това са младши контрольор - старши служител на реда в група " Охрана на публичния ред " в бранш " Охранителна полиция " в Първо РУ-Бургас Йордан Илиев, и сътрудника му старши служител на реда Атанас Градев.

Двамата бяха изключителни служители на реда и желаеха да израснат в системата на Министерство на вътрешните работи. След два месеца Йордан Илиев е щял да премине на по-висока служба в отдел " Криминална полиция " поради потвърдени качества, единствено за последните три месеца е награждаван три пъти за проявен подвиг. Тази нощ той въобще не е трябвало да бъде на работа, поел е изключително дежурство в друго поделение, в което не са достигали патрулните служители на реда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР