Златно майчинство поне една година очаква Лена Бориславова.Приблизително 3 000

...
Златно майчинство поне една година очаква Лена Бориславова.Приблизително 3 000
Коментари Харесай

Златно майчинство! Колко взима Лена

Златно майчинство най-малко една година чака Лена Бориславова.

Приблизително 3 000 лева.ще получава тя. Будната съвест на " Промяната “ подари годеника си с момиченце преди по-малко от две седмици, което двойката кръсти Деа.
-->
Бившата началничка на кабинета на Кирил Петков взима оптималната сума, която една майка у нас получава от страната. Парите се образуват по комплицирана скица. 90% от майчинството е от осигурителния приход за интервала 24 месеца обратно. От общата сума пък се вадят и парите за осигуровки, налог в размер на 10%. Това сподели инспекция на България през днешния ден.

Лена, като един от най-приближените и доверени хора на някогашния министър председател, получава немалка заплата в последната месторабота, а точно в централата на партията. Със сигурност юристката е прибрала много повече от оптимално осигурителния предел в родината - 3400 лева. 

Така по груби сметки излиза, че Лена получава малко под 3 000 на месец от страната. Това обаче ще е за интервал от една година. За втората сумата фрапантно понижава. Майчинството за втората година е едвам 780 лева

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР