Златните момичета на България от Националния ансамбъл по художествена гимнастика

...
Златните момичета на България от Националния ансамбъл по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Златните момичета на България се сбогуват с грандиозен шоу-спектакъл

Златните девойки на България от Националния отбор по художествена гимнастика ще се сбогуват с почитателите си с шоу-спектакъл в " Арена Армеец " на 16 декември от 19:30 ч. Новината бе оповестена от Българската федерация по художествена гимнастика, а бенефисът на грациите ще се назовава " Сън " и ще включва музика онлайн, мултимедия, художествена гимнастика и танци.

Участие ще вземат олимпийските шампионки от ансамбъла - Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканов, както и още две гимнастички, които бяха част от отбора в последните пет години - Елена Бинева и Теодора Александрова.

Част от шоуто ще бъдат и две от най-силните ни гимнастички в самостоятелното в последните години Невяна Владинова и Катрин Тасева, които също сложиха завършек на професионалната си кариера.
свързани новини4097на 28.10.20217183на 12.08.2021
" На 16 декември за последно ще имате опция да се насладите на гения и виртуозните осъществявания на нашите „ диамантени “ девойки от ансамбъла, както и на прелестните Невяна Владинова и Катрин Тасева. „ Сън “ е авторски театър, който съчетава в себе си, музика онлайн, мултимедия, художествена гимнастика и танци. В основата на огромната продукция още веднъж застава Калоян Лалев – Кайо, дружно с впечатляващия 3D мапинг на МP Studio и техническото обезпечаване, и сет дизайн на Joker Media Rental. В спектакъла ще вземат присъединяване и едни от най-хубавите музиканти: Красимир Тодоров – пиано, програминг и музикални аранжименти, Александър Обретенов – бас китара, Васил Крумов – китара, Васил Вутев – барабани ", оповестяват от федерацията.

Билетите за събитието към този момент са в продажба, а от БФХГ прецизират, че то ще се организира според заповедта на здравния министър, като всички присъстващи би трябвало да имат зелен документ.

" Съгласно заповедта на министъра на опазването на здравето, към този миг, залата ще се употребява с потенциал от 100 %, спазвайки всички противоепидемични ограничения. Всеки клиент в залата ще бъде допускан единствено с годен зелен документ: -Сертификат за ваксина; -PCR – годен до 72 часа от проучването досега на проявата; -Бърз антигенен тест – годен до 48 часа от проучването досега на проявата;-Сертификат за преболедувал – годен 1 година от издаването ", прецизират от федерацията.

На територията на зала „ Арена Армеец “ ще има и преносима лаборатория, където можете да се тестват хората на място против възнаграждение.

При отсрочване на събитието заради епидемиологичната конюнктура, парите за закупени билети ще бъдат възобновени или ще се презаверят за последваща дата.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР