Златната медалистка от олимпиадата в Токио Ивет Горанова обяви, че

...
Златната медалистка от олимпиадата в Токио Ивет Горанова обяви, че
Коментари Харесай

Ето на кого посвети златния медал Ивет

Златната медалистка от олимпиадата в Токио Ивет Горанова разгласи, че посвещава оценката на личния си треньор Ангел Ленков. Той бе с нея от самото начало в японската столица. 

" Знам, че сигурно доста хора в България се радват. Говорих с няколко души към този момент, те ревяха по телефоните. Представям си какво са претърпели и какви усеща са получили. Говорих със сестра ми и с моята племенница. Те са ми най-голямата мотивация и говорех съвсем след всяка среща с тях. Както, несъмнено, и треньорът ми Ангел Ленков. Той е другата ми огромна мотивация. Искам да му кажа и му демонстрирах, че мога и го направихме дружно. Затова този златен орден го обричам на него. Той е бил във всеки един миг до мен и както и да съм се държала с него, даже на моменти да съм го разочаровала, той в никакъв случай не се отказал от мен и е вярвал в мен, сподели пред Българска телеграфна агенция Ивет.

Коя е новата шампионка:

Ивет Горанова е родена на 6 март 2000 г в Плевен. Състезателка е на клуб „ Петромакс “. Започва да тренира карате, когато е на 9 г и до в този момент има извоювани над 200 медала. Преди това се занимава с национални танци. Носителка е на бронзови медали през 2018-а от европейското международното по карате. Година по-късно печели златен орден от Европейските игри в Минск. През 2019-а година завоюва за трети следващ път наградата Спортист на година в Плевен. Първият й треньор е Деница Панталеева. Сега тренира при Ангел Ленков и Десислава Лачовска.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР