Златка Райкова все още не може да прости на бившия

...
Златка Райкова все още не може да прости на бившия
Коментари Харесай

Златка удари Джизъса по най-милото

Златка Райкова към момента не може да елементарни на някогашния си Благой Георгиев, че я заряза с малко дете на ръце. И макар, че към този момент е намерила любовта в лицето на Карен Хачатрян, тя не пропусна опция да захапе Джизъса. 

Този път русата сексбомба обиди много съществено някогашния си и надали ще замълчи, защото го удари по най-милото му. Всички в обществените мрежи му се смеят и ръкопляскат на Златка за думите и разкритието, че е " безпаричен като църковна мишка ". 
-->
Благо се похвали, че е на отмора с новата си другарка Ивана на остров Тасов. Няколко дни по-късно Златка и Карен също отпрашиха за Гърция, само че на много по-скъп курорт. 

" Ха-ха, Тасос е за сиромаси. Аз съм на Миконос, дребничък и се усещам великолепно ", съобщи Златка в обществените мрежи като отговор на въпрос от собствен почитател и по този метод заби гласовит пестник на някогашния си. За него от много време се шушука, че има финансови проблеми и едвам свързва двата края, а даже няма и лично жилище. 

Тези думи на Златка жегнаха освен Благой, само че и доста от популацията на България, които вървят на отмора на Тасос. " Тая за каква се взе да дефинира кое място е за сиромаси и кое не. Да си върви в Миконос и да заплаща по 1000 евро за шезлонг като й е толкоз акълът ", гневят се в мрежата. 

Златка не стопира да показва висок стандарт на живот, а към момента не знаем какво тъкмо работи и от къде изкарва парите си. Докато беше с Благой взимаше много кинти за реклама, само че скоро не сме виждали да е търсена като инфлуенсър и евентуално сега харчи парите на новия си мъж.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР