Златка Райкова отново се върна към професията златотърсачка. Силиконовата красавица

...
Златка Райкова отново се върна към професията златотърсачка. Силиконовата красавица
Коментари Харесай

Русата Златка отново стана златотърсачка

Златка Райкова още веднъж се върна към специалността златотърсачка. Силиконовата хубавица се зарече повече да не излиза с небогати мъже, а единствено с милионери като сегашния й ухажор Карен Хачатрян. Блондинката и мургавелкото не стопират да пътуват, като младият паралия първо заведе плеймейтката в Дубай, през юни отдъхваха в Паралия (Катерини) в Гърция, а малко по-късно отпрашиха към екзотичния гръцки остров Миконос. В момента влюбените гълъбчета са в 5-звезден хотел на Златни пясъци, като с тях е и синът на русокоската от връзката й с Благой Георгиев – Джизъса.

Новият на Русата Златка се старае и се грижи доста за детето, като почтено замества Благой като татко на сина му, написа " Уикенд ". Пазарджиклийката не пропусна да показа видеа с почитателите си и да покаже, че тримата си прекарват отлично. Новата й половинка се оправя съвършено като баща на дребния, двамата играят на топка в басейна, возят се с надуваем дюшек и на виенско колело, а Райкова е повече от щастлива, че наследникът й се схваща с доведения си баща.

За признателност русокоската се закичи с колие с буквата на Карен Хачатрян. Докато Джизъса не пропуща да татуира имената на сериозните дами в живота си, Райкова не прави такива неточности и към този момент се задоволява единствено с герданчета. Разбира се, колието е златно и коства няколко хиляди в евро, само че това е единствено детайлност за Златка, която смени целия си дрешник и към този момент не носи облеклата, които шие, а се облича единствено в „ Диор”.



Райкова се закичи с буквата на обичания си

Бившият тенисист не пести пари за сексбомбата и я гледа като принцеса. Самата Златка се радва на лукса, който й обезпечава Хачатрян, и се ядосва на себе си, че изкара няколко години с Джизъса и дори го устояваше.

Преди години Райкова държеше да поддържа скъпа визия и отскачаше до Милано и Париж, с цел да се зареди със свежи дрешки. След това се залюби с ММА боеца Георги Валентинов и стартира да пресмята всеки лев, както и да пазари от промоциите в мола. „ Осъзнах, че парите не са най-важното в живота. В предишното ми се е случвало да влизам в своята скъпа кола и да рева, тъй като не се усещам щастлива. Сега не карам доста скъпа кола, само че имам всичко друго и в очите ми няма сълзи. Щастлива съм, мисля, че открих смисъла на живота. Това е любовта, цялостната естетика, общуването с същински хора. В средите на богатите има доста фалш и двуличие “, показа преди 4-5 години променената Златка, само че през днешния ден към този момент е загърбила тази философия и счита, че парите носят благополучие. Силиконката се прави на щастлива с Карен, само че от обкръжението й издават, че още страда за Благой.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР