Златка Райкова нажежи ефира до червено с днешното си изпълнение

...
Златка Райкова нажежи ефира до червено с днешното си изпълнение
Коментари Харесай

Ефирът се изчерви: Русата Златка лъсна полугола в "Капките" и направи нечуван гаф!

Златка Райкова нажежи ефира до алено с днешното си осъществяване в шоуто " Като две капки вода ". Русата Златка, както е по-известна хубавицата, трябваше да се превъплати в ролята на Гери-Никол и да извърши " Момиче като мен ".

Мъжката част от феновете обаче онемя, когато Злати излезе на сцената в мрежест тоалет, който едвам скриваше най-интимните й елементи.

Плеймейтката извърши провокационен танц пред Фънки, който загуби мозъка и дума до момента в който гледаше съвършените форми на русото прелъщение.

След това Златка Райкова сътвори невиждан гаф, откакто обърка името на Станимир Гъмов, който дава отговор за актьорската игра на участниците в шоуто и го назова Димитър.

За похлупак след края на осъществяването на Райкова, Димитър Рачков се появи като Благо Джизъса, с цел да се окичи с няколко огромни кръста.

Както е известно, в последно време в светските среди се шушука, че Благо Джизъса и Гери-Никол са доста близки, а доказателство за това бе й фотография, която разбуни духовете в мрежата, на която някогашният футболист е награбил звездната поп-дива.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР