Златка Райкова и Благой Георгиев скоро ще се пренесат в

...
Златка Райкова и Благой Георгиев скоро ще се пренесат в
Коментари Харесай

Вижте какво имение построиха Златка и Благо след Биг Брадър

Златка Райкова и Благой Георгиев скоро ще се пренесат в новия си първокласен дом в Иваняне, което се трансформира в новото желано място на богатите.

Докато бяха в Къщата на „ Биг Брадър “, служащи довършиха жилището им и най-вероятно двамата ще се нанесат в скъпия комплекс до Банкя след празниците. Жилището е цели 200 квадрата, а спалнята 40 кв. м. Само полилея, който е на италиански дизайнер, е на стойност 12 000 лв., написа Галерия.

В двора има и басейн. Златка споделяла пред близки, че доста държи новият й дом да има красива градина, тъй като би желала там децата им с Благой да тичат на воля.

Луксозният дом е платен с част от хонорара на Златка от шоуто „ Като две капки вода “. „ Най-разумната инвестиция в неподвижен парцел, която съм правила в този живот “, показа преди време русокоската. Благой най-вероятно също е вложил в жилището, поради това, че остава без дом. Говори се, че за скъпарското обзавеждане Златка е изтеглила и заем, който има намерение да погаси както с нейния хонорар от „ Биг Брадър “, по този начин и с този на Джизъса…

Благо пък продава първокласното си имение в Горна баня, само че към момента търси мераклия да се снабди с него.

Двамата били мощно разочаровани, че се класирали едвам на пето място в „ Биг Брадър “. Поради тази причина не се явили и на финалното празненство.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР