За своите 30 години в киното (досега) Натали Портман е

...
За своите 30 години в киното (досега) Натали Портман е
Коментари Харесай

Натали Портман е разследваща журналистка по следите на две убийства в Lady in the Lake

За своите 30 години в киното (досега) Натали Портман е взела участие в редица приети и от аудитория, и от критици филми. Сред тях е и " Леон ", в който дебютира още едвам на 12 години. Четири години по-късно тя към този момент е на сцената на Бродуей, а през 1999 година става част и от вселената на " Междузвездни войни ".
 От Натали Портман до Брадли Купър - 11 артисти на корицата на холивудския брой на Vanity Fair
От Натали Портман до Брадли Купър - 11 артисти на корицата на холивудския брой на Vanity Fair

Едно особено издание, което отбелязва 30-годишен празник

Първата си номинация за Оскар  печели единствено 10 години след актьорския си дебют - за присъединяване си в " Отблизо ". Първата ѝ статуетка пък ѝ носи филмът " Черен лебед ". През цялата си кариера актрисата е потвърдила, че може да играе разнородни функции както в холивудски блокбъстъри, по този начин и в самостоятелни филми. За 30 години обаче тя не се беше появявала в сериал. Досега.

Lady in the Lake безспорно ще остане специфичен за  именно с това, че е първата ѝ работа в телевизионна продукция.

Сериалът е основан на едноименния бестселър на New York Times на Лора Липман. Действието се развива през 60-те години на предишния век, когато проверяващата журналистка Мади Шварц (Натали Портман) напуща брачна половинка си, с цел да възроди кариерата си в Балтимор. Съвсем скоро по-късно е захласната от концепцията да разкрие истината за две обособени убийства.

В Lady in the Lake  си партнира с Моузес Инграм, която пък влиза в ролята на работлива жена, която жонглира с майчинството и работата на няколко места, до момента в който в това време е и буен бранител на правата на чернокожите в Балтимор.

Режисьор на лимитирания сериал на Apple TV+ е Алма Хар`ел. Епизодите ще са седем, като премиерата на първите два ще е в петък, 19 юли. Останалите епизоди ще бъдат пускани всеки петък, до 23 август, написа Deadline.
 May December с Натали Портман и Джулиан Мур - първи филмов откъс на един от най-провокативните филми на годината
Натали Портман е учителката Грейси, родила от 12-годишния си възпитаник

May December е по същински случай

Lady in the Lake e в Apple TV+ от 19 юли
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР