Зимата най-после напомни за себе си и ни накара да

...
Зимата най-после напомни за себе си и ни накара да
Коментари Харесай

Най-модерните цветове при пуловерите с тези 10 елегантни стайлинг идеи

Зимата най-сетне подсети за себе си и ни накара да извадим най-дебелите пуловери и най-топлите якета. Да, признаваме си, малко е комплицирано да сме елегантни през зимата, просто тъй като комфортът излиза на напред във времето и сме склонни да напластяваме облекла в името на това да се защитим от ниските температури. Ясно е, че в случай че изберем монохромен тоалет в бежово, черно или сиво можем да го реализираме, без значение дали сме комбинирали пуловер, панталон и палто или жилетка, яке и дънки.

Но пък тази зима ярките цветове идват на помощ да освежат освен най-сивия сезон, само че и да внесат повече прохлада в стайлинга. И най-лесният метод да го създадем е с някой мек, топъл и пъстър пуловер. Кои обаче са най-модерните нюанси?
               

Разбира се, няма по какъв начин да не стартираме с яркото и наситено розово, което Valentino направи абсолютния must have цвят за есенно-зимния сезон. Дотолкова, че се появи и тренда Barbiecore, което за един момичешки дрешник идва навръх мястото си. Затова и пуловер във фуксия си е безусловно наложителен в този момент.
               

Зеленото, което властваше предходната зима, се задържа измежду трендовете, с цел да ни дава голям брой благоприятни условия за color block съчетания с розово, жълто и оранжево. А то от своя стана също е доста настоящо при пуловерите, както видяхме и измежду street style вдъхновенията от предходната седмица. Особено в композиция с розово.
               

Лилавото продължава да владее стилните ранглисти. Този цвят, от време на време обожаван, от време на време недолюбван, въпреки всичко е обичан на дизайнерите, които му намират място в своите сбирки. Това можем да кажем и за по-класически цветове като синьото и аленото, които постоянно свързваме с по-смелите хрумвания. Но пък сме на прага на февруари и ще виждаме много алено към себе си.
               

 

 

 
  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР