Зимата може да създаде много неприятности на всяка домакиня. Обикновено

...
Зимата може да създаде много неприятности на всяка домакиня. Обикновено
Коментари Харесай

Как да предпазим антрето чисто от зимната мръсотия

Зимата може да сътвори доста " неприятности " на всяка стопанка. Обикновено през зимния сезон вкарваме много нечистотия у дома. Една част от нея е в действителност неприятна, защото идва от химикалите, ползващи се за обработка на уличните настилки. Те в действителност могат да са освен неприятни, само че и рискови. Това е повода вниманието към хигиената вкъщи през този сезон в действителност да би трябвало да бъде заострено.

Много значимо за тази цел е да поддържаме антрето задоволително чисто. Именно то е " връзката " сред дома и външния свят, тъй че в случай че не е почистено – ще внесем мръсотията у дома. Трябва да обърнем внимание и на постелката пред вратата. Всеки я поставя пред дома си, само че тя не е единствено за украса. Ролята ѝ е доста по-голяма. Качеството и е доста значимо. Определено вкъщи ще влиза доста по-малко нечистотия, в случай че постелката е направена от такава материя, която да може бързо да гълтам влага, да всмуква нечистотиите елементарно, а също и да е лесна за разчистване. Доброто качество може да бъде разпознато по това, че под нея се събира повече прахуляк спрямо този изпод.
Какъв тип портманта са подобаващи за малко предверие
Посещавайки другар или родственик в дома му първото като посетители, което виждаме след отварянето на вратата е точно коридора и метода, по к...
Прочети повече
Никога не избързвайте с това да миете пода в антрето. Преди това почакайте първо да засъхне, а по-късно изметете или оберете всичко с прахосмукачка. Едва по-късно може да минете с влажен парцал, като е целесъобразно и да употребявате подобаващ препарат, с който да пръснете по земята.

Още един съвет – който ще ви бъде от изгода. Добре е да поставите някоя четка край входната врата. Направете го безусловно. Използвайте я, с цел да сваляте мръсни неща, полепнали по обувките ви. Оставете и парцал, благодарение на който да бършете краката на кучето, преди да го вкарате за миене в банята.

Много практично най-много за зимата би било да поставите в антрето някакъв огромен съд, може би – сходен на тава, в който да поставяте обувките си, като може да сложите на дъното ѝ нещо, което обаче обезателно би трябвало да е направено от абсорбираща материя. За слагане на дъното може да ползвате даже остарели хартии, в случай че не разполагате с нещо друго, което да е абсорбиращо. Най-важното не е какво има в него, а това съдът постоянно да бъде почистван. Ако изберете да се вслушате в този съвет, по този метод доста ще се понижи разнасянето на нечистотия в дома и той ще остане доста по-чист, даже и през зимата.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР