Зейнеб Маджурова не живее с мъжа си - милионерd Стоян

...
Зейнеб Маджурова не живее с мъжа си - милионерd Стоян
Коментари Харесай

Зейнеб издаде семейни тайни в ефир - не е с милионера и не са женени

Зейнеб Маджурова не живее с мъжа си - милионерd Стоян Балевски. Новата водеща на Би Ти Ви сама разкри в ефира на малкия екран, че той не е в България. Официално двамата се водят дружно, само че на процедура заспиват в разнообразни спални.

Понеже очевидно каквото й е на сърцето, това е и на устата й, Зейнеб разкри съвсем всичко за своя персонален живот единствено с две влизания в студиото на предаването " Тази заран ", където неотдавна работи.

" Мъжът ми е в чужбина ", разгласи Зейнеб с необятна усмивка на лицето си. Известно е, че Балевски от години прекарва огромна част от времето си в Англия, където Зейнеб постоянно му гостуваше, преди да му роди щерка. Имаше интервал, в който даже се говореше, че тя счита да се откаже от телевизионната си кариера, с цел да заживее с него на Острова. Това обаче не се случи.
свързани новини5630преди 22 часа
След като щерка им се роди, се очакваше двойката най-сетне да се събере за непрекъснато под общо покрив – в случай че не в България, то в Англия или някъде другаде по света. Но очевидно това не е станало, щом даже в този момент, когато майката към този момент потегли на работа и няма опция да бъде с детето от самото начало, таткото е траял практиката на дългите си отсъствия от вкъщи.

Другата любопитна детайлност за живота си, която водещата разкри, е че макар слуховете, че се е омъжила, тя няма брак с бащата на детето си, написа " Хотнюз ". Това стана ясно във втория лайв, в който Зейнеб взе присъединяване. Тя искрено описа, че се приказва, че се е омъжила, тъй като постоянно върви с пръстени. Журналистите помислили, че това са годежни пръстени и венчални халки. Те обаче били най-обикновени бижута.

Омъжена или не, Зейнеб явно се радва на даже прехрана от богатата си половинка. В Би Ти Ви се шушука, че сега тя е най-добре облечената водеща в малкия екран и то без да употребява служебния дрешник.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР