Земеделският министър Явор Гечев изрази надежда парламентът да излъчи правителство.

...
Земеделският министър Явор Гечев изрази надежда парламентът да излъчи правителство.
Коментари Харесай

Надявам се парламентът да гласува правителство, каза земеделският министър Явор Гечев

Земеделският министър Явор Гечев изрази вяра Народното събрание да излъчи държавно управление. В изявление за Българска национална телевизия той уточни, че служебният кабинет се старае да държи страната в добра кондиция и да я съобщи на идващото държавно управление. Конституцията работи добре в спешни разновидности, страната работи, уточни Гечев.

По думите на земеделския министър към този момент рецесия с дърва няма. До момента са доставени 153% повече, по отношение на същия интервал на предходната година. Това не става за сметка на сечта, а за сметка на индустриалното произвеждане, изясни той, като уточни, че дървата за хората в потърпевшите села към Карлово са предоставени гратис. Нарязани са гратис и никой не е желал една стотинка. Появиха се хора, които злоупотребяват, има " тарикатщини ", изясни още той.

Българската организация по сигурност на храните (БАБХ) прави редица инспекции на храните, освен за вода в сирената. Опитваме се страната да е на всички места, уточни Гечев и посочи, че " страната е на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и извършва отговорностите си ".

По-евтини аналози и повече промоции са все по-интересни за потребителите. Успяхме да успокоим инфлацията, сподели министърът и съобщи, че за част от увеличените цени не намира пояснения. А тематиката за налог добавена стойност (ДДС) би трябвало да се пипа деликатно. Той не се дефинира от държавното управление, а от Народното събрание, добави министърът.

Министерството е готово с ограниченията, свързани с Плана за възобновяване и резистентност. Те ще бъдат оповестени при започване на идната година, сподели Явор Гечев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР