Зеленият сертификат в момента не дава ефект. Трябва да се

...
Зеленият сертификат в момента не дава ефект. Трябва да се
Коментари Харесай

Каракачанов за зеления сертификат: Това е безумие!

Зеленият документ сега не дава резултат. Трябва да се организира разяснителна акция по отношение на изгодите от имунизациите против COVID-19. И това трябваше да се направи през тези 7 месеца, в които служебният кабинет не направи нищо, с цел да спре пандемията.

Такова мнение изрази в студиото на „ ” по Нова телевизия ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Когато вкараха безумието, наречено зелен документ, казахме, че това е неточност. Не може от през днешния ден за на следващия ден да се взимат ограничения. Нека хората да не ме възприемат като антиваксър. Аз съм се ваксинирал и считам, че всеки би трябвало да го направи. Не се прави обаче по този метод. Правителството седем месеца се заминаваше с политически простотии, изпълняваше политически поръчки. Служебното държавно управление имаше две задания - да обезпечи почтени избори и да се погрижи за здравето на хората. Начело на здравното министерство е човек, който дни преди да стане министър агитираше срещу имунизациите и маските, обясни позицията си по тематиката Каракачанов.

И добави, че в интернет е цялостно с измислени теории за вредата от имунизациите.

Не можеш да накараш хората на мощ да създадат нещо. В интернет е цялостно с всевъзможни подправени пророци, които приказват какви ли не нелепости. Мен са ме срещали хора по улицата и са ме питали правилно ли е, че ни поставят чипове и ни пръскат с вируси от самолети. Когато хората видят, че тези, които са отпред на страната, се имунизират, ще се замислят дали нелепостите за чиповете, които се пишат в интернет, са истина. Начело на страната стоят двама генерали - министър председател и президент. Обясни на хората и ги поведи ти, сподели още ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му, с цел да се успокои обществото, зеленият документ би трябвало да бъде анулиран и здравният министър да бъде уволнен.

Припомняме, че ние от Вътрешна македонска революционна организация първи се противопоставихме на въвеждането на зелените документи „ от през вчерашния ден за през днешния ден “ и българският представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки даже против заповедта на Министерство на здравеопазването.

Вчера, преди срещата на служебния кабинет при президента Румен Радев, още веднъж ние поискахме да се вземе решение хората, които имат антитела, потвърдени по съответния, посочен от здравните управляващи ред, също да получат опцията за свободен достъп до обществения живот на страната. Както стана ясно за всички, освен това, само че и нищо значително не беше решено и на тази среща, а обществото се обърна човек против човек. Ето за какво ние считаме, че към този момент, тъй като това е дискриминационна мярка.

Това би трябвало да спре и политиците да мислят първо за българския народ и по-късно за избори и персонална полза, акцентира още в изявлението си по Нова телевизия Красимир Каракачанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР