Зеленият сертификат беше безмислица и аз мисля, че той трябва

...
Зеленият сертификат беше безмислица и аз мисля, че той трябва
Коментари Харесай

Зеленият сертификат беше безмислица и аз мисля, че той трябва да отпадне не на етапи, а да отпадне изведнъж, защото самото му въвеждане нямаше никаква епидемиологична основа

Зеленият документ беше безмислица и аз мисля, че той би трябвало да отпадне не на стадии, а да отпадне внезапно, тъй като самото му въвеждане нямаше никаква епидемиологична основа и в действителност неговото само предопределение беше да накара колкото може повече хора да се имунизират с цената на всичко,  с усложняване на техния живот, само че няма никакъв резултат. Дали сме страна с 80-90 % имунизирани, или по-малко, за нас няма значение.

Това сподели доцент Атанас Мангъров в „Крум Савов Life“ по Телевизия 7/8.

Изводът е, че ние влизаме в ролята на контролна група, която демонстрира несъстоятелността и безсмислието от всички тези ограничения. Ще кажат, нали, да, само че тука има висока смъртност,  само че мислите ли, че в случай че тука нямаше коронавирус, ние щяхме да бъдем на острова на спокойствието и хората нямаше да умират, и ние щяхме да бъдем с най-ниска смъртност. Нищо сходно, ние постоянно сме били с най-висока смъртност, добави доцент Мангъров.

Освен че зеленият документ би трябвало да бъде отстранен, би трябвало да бъде отстранена и опцията да бъдат въвеждани всички тези изключителни епидемиологични ситуации. Защото можете да бъдете сигурен, че по-нататък през есента, когато отново цените хвръкнат нагоре, когато електричество, газ и всичко отиде в небесата, още веднъж ще ни налази някакъв нов вид и ние още веднъж ще почнем да се сертифицираме, маскираме и всичко останало. Няма потребност да си много интелигентен, с цел да схванеш, че през есента, а пък и може би много по-рано ще има високи цени на всичко и доста хора няма да могат да си заплащат ежедневните разноски, доста предприятия ще банкрутират заради непоносимите цени на тока, само че никой не се разправя с тези неща. Ние се занимаваме със документи и ваксинки, т.е., в случай че я нямаше цялата тази коронавирус история, мислите ли къде щяха да бъдат хората и какво щяха да вършат. Щяха да са на площадите и да викат за други неща, а не за документи, сподели още доцент Мангъров.

Оказа се, че нашият народ е мазохистичен. Той гласоподава за тези хора, които постановиха документите, които постановиха тези ограничавания, които доведоха до това, че стопанската система отиде на кино. Тези ограничения би трябвало да отпаднат, тъй като те се употребяват за напълно други цели. Ковид е един медицински проблем, който се употребява за стопански и политически цели, разяснява доцент Атанас Мангъров.

Редактор: Недко Петров

https://petel.bg/
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР