Зелените депутати от Демократична България избраха метрото, за да стигнат

...
Зелените депутати от Демократична България избраха метрото, за да стигнат
Коментари Харесай

Зелените депутати ще пътуват с метро до парламента

" Зелените " депутати от " Демократична България " избраха метрото, с цел да стигнат до Народното събрание, който бе тържествено открит в четвъртък в историческата му постройка на площад " Народно заседание ". Хората на Слави Трифонов от " ИТН " пък дойдоха там в бял рейс.

Друг запаметяващ се облик от първия ден на 45-ото Народно заседание бе председателстващата Мика Зайкова от " ИТН ", която като най-възрастния народен представител трябваше да води съвещанието до избирането на ръководител. Неподправеното държание и точни реакции на дългогодишната синдикалистка несъмнено помогнаха за преодоляването на неспокойната атмосфера в пленарната зала,.

С метро всеки ден

“Зелените” депутати от Демократична България имат намерение да употребяват метрото всеки ден за напредване до новата си месторабота.Такъв е изборът на Владислав Панев, Борис Сандов, Албена Симеонова и Иван Велов, които са и представители на “Зелено движение”.

Четиримата се тагнаха във Facebook от влака, с който пътуваха до към спирка “Софийски университет Св. “Кл. Охридски”, с цел да стигнат до остарялата постройка на Народно събрание. Фотосът е изработен, когато към този момент са до станция “Васил Левски”, излиза наяве от фотографията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР