Джим Ратклиф повери на сър Дейв Брейлсфорд решаваща роля в

...
Джим Ратклиф повери на сър Дейв Брейлсфорд решаваща роля в
Коментари Харесай

Сър Джим Ратклиф назначава доверен съюзник, който да наблюдава трансферния план, тъй като две пристигания на Манчестър Юнайтед бяха отложени

Джим Ратклиф повери на сър Дейв Брейлсфорд решаваща роля в трансферния напън на Манчестър Юнайтед това лято.

Собственикът на INEOS си слага за цел съществена проверка на игровия състав на Червените дяволи това лято. В сегашния миг петима играчи може да изоставен Олд Трафорд през лятото след приключване на договорите си - Рафаел Варан е един от тях, който към този момент разгласи напускането си.

Бъдещият основен изпълнителен шеф Омар Берада и спортният шеф се насочват към Дан Ашуърт бяха настроени да оглавят настоящата акция за набиране на Ман Юнайтед. Ратклиф обаче към момента чака двойката да дойде в клуба.

А в това време той е заставен да търси другаде някаква посока на трансферния пазар. Според Mail Online, Брейлсфорд е получил значима работа в сърцето на отдела за набиране на личен състав на клуба.

Съобщава се, че 60-годишният състезател е в челните редици на договарянията с външни страни, в това число други клубове и сътрудници преди летния трансферен прозорец. Брейлсфо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР