Здравословният начин на хранене, в който преобладават плодовете и зеленчуците,

...
Здравословният начин на хранене, в който преобладават плодовете и зеленчуците,
Коментари Харесай

Храните, които ни правят по-привлекателни

Здравословният метод на хранене, в който доминират плодовете и зеленчуците, ни прави и по-привлекателни, открива проучване. Плодовете и зеленчуците, когато са в обилие, придават златист цвят на кожата, който способства да изглеждаме по-добре.

  " Повечето хора считат, че най-хубавият метод да подобрят цвета на кожата си е слънчевият тен, само че проучванията ни демонстрират, че яденето на плодове и зеленчуци е доста по-ефективно “ – споделя доктор Ян Стивън, началник на изследването.  Участниците в него, които са консумирали повече плодове и зеленчуци придобили по-златист цвят на кожата с помощта на каротеноидите – антиоксиданти, които гълтам нездравословните химични субстанции и дават яркия цвят на морковите и доматите (наред с други плодове и зеленчуци).

" Открихме, че когато би трябвало да избират между слънчевия тен и тена, добит от каротеноидите, хората избират втория ", казва доктор Стивън. " Така че, в случай че желаете по-здравословен и прелъстителен загар, е по-добре да се храните с обилие от плодове и зеленчуци, вместо да лежите на слънце. “

Прочетете още на страницата на Obekti.bg.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР